Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen apa az, aki az élettárs...

Milyen apa az, aki az élettársa hatására nem segíti a mentális beteg fiát? 23/F

Figyelt kérdés
Rólam és apámról van szó. Nem dolgozok és, ebből indult a balhé. Meg az mondta apám, hogy mióta megszülettem csak a gond van velem.

2021. aug. 29. 11:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alapon én is kaphatnék (súlyos hallássérülés) de nem kapok. Dolgoznom kell, már ha felvennének...
2021. szept. 3. 13:48
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

31

Mármint az államtól pénzt

2021. szept. 3. 13:50
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Óh jaj! Én az összes ismerősöm szerint full depressziós vagyok és pszichológusra volna szükségem. De kit érdekel! :D Attól még hogy ezt megállapítana semmivel sem lenne könnyebb dolgom. Ja az is baromi nagy segítség hogy az állam fizet neked egy kis pénzt. Őszintén mire mész vele? Azonkívül hogy ezzel nyugtázod a saját lustaságodat és nemtörődömségedet?
2021. szept. 3. 16:20
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Szóval csak egy lusta péló vagy, aki életképtelen, és ahelyett, hogy összekapná magát a mentális bajai mögé bújik, amivel amúgy simán dolgozhatna, de helyette inkább mást szid amiért nem tartja el..

Értem.

2021. szept. 4. 14:14
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Apád nőjének igaza van. Ennél sokkal súlyosabb betegségek léteznek. Főleg, hogy gyógyszered is van rá!
2021. szept. 4. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!