Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen létezhet, hogy egy...

Ilyen létezhet, hogy egy szülő irigy a gyereke fizetésére, vagyonára?

Figyelt kérdés

Írhattok más példákat is, de pl a szülő elvan egy ilyen kényelmesebb 200 körül fizető nyugdíjas (sokszor állami) állásban, ha nem is szó szerint élete első munkahelyén, de kb ahol csak kikötött egyszer, nem tűnt rossznak és ő ott meg is állt az életben. A gyereke ehhez képest piacképes szakmát választott és megy is előre az életben, huszonévesen itthon is legalább kétszer annyit keres, mint a 45-60 éves szülő, vagy még kint is él nyugaton és piacképes szakmával ott annyit keres és abból annyit tesz el, hogyha azt hazahozza Magyarországra akár 5-10 év múlva, az itt kész vagyonnak fog számítani.

Nem minden szülő örülne az ilyen gyereknek? Vagy létezhet irigység a szülő részéről anyagilag a gyereke felé?

2021. aug. 28. 17:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen létezik. Sajnos.
2021. aug. 28. 21:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Elöfordulhat
2021. aug. 28. 21:43
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

10

Igen, a testvér irigység is borzalmasan rossz érzés és nem tudsz mit csinálni vele. Azért nem hagyhatod ott a munkahelyed pl mert irigy.

2021. aug. 28. 22:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagy eséllyel irigyek rám a szüleim mert sokat szidják a munkám.

Például, hogy ezért a munkáért nem jár ennyi vagy bármikor rájöhet a főnököm menyire szerencsétlen vagyok és kirúg.

Időnként el akarják venni a fizetésem mert szerintük jár nekik belőle.

Nem velük élek.

Nem keresek túl jól csak az ő munkanélküliségükhöz képest tűnik annak és nincs annyim, hogy el tudjam őket tartani.

2021. aug. 29. 00:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább baráti,ismerősi irigységet tapasztaltam meg de azt nem is egyszer sőt most is van aki irigykedik.
2021. aug. 29. 06:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom ilyen, a nagyobb bónuszokra mindig mennek az ilyen beszólások : jajj én sosem láttam még ennyi pénzt egyben, bárcsak lenne ennyi pénzem. Mellette még rám is irigykedett, nem akarta elhinni, hogy diploma nélkül másfélszer annyit keresek, mint ő diplomával, 30 év tapasztalattal. Majdhogynem bérpapírt kellett neki mutatnom, mert szerinte nem létezik, hogy egy érettségivel ennyit keressen valaki...
2021. aug. 29. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!