Hogyan szabadulhatnék ki ebből?
Amióta meg van a öcsém azóta megváltozott az életem, ha menni szeretnék valahova nagy nehezen engednek el mert itt van ő vigyázni kell rá, ők elmehetnek vásárolni, csavarogni, én nem mert itt van az öcsém aki 7 éves, elmondanak mindennek nekem ez nagyon fáj, bármit csinálok bele kötnek, külön szobám nincs velük kell 1 szobába aludnom, ma is elakartam menni vásárolni anyával megbeszeltuk hogy elmegyunk nem mehetünk mert apa nem jön, nem vigyáz az öcsémre, de persze ha ők mennek nekem muszály vigyázni rá, ha azt mondom nem vigyázok rá egyből be támadnak. Hogyan szabadulhatnék ki ebből a helyzetből? Elköltözni nem tudok.
16/L
Na még egy idióta aki csak kölykezni tud. Te is azt tudod csinálni mint én, menj másik városba kollégiumba, akkor csak hétvégén kell eltűrnöd a kis idiótát, egyetemen meg már vissza se kell menned.
Anyádnak meg megmondanám hogy nem neked szülte, az ő kötelessége megoldani, ha nem tetszik megyek a gyerekjólétihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!