Tinik, titeket zavar ha a szüleid sokat politizálnak otthon?
Nálunk mindennapos a politikáról szóló beszélgetés otthon, ami engem egy idő után idegesít. Bár nagyjából egyetértek a nézeteikkel, mégsem szeretem hallgatni ahogy arról beszélnek hogy a különböző pártok hogyan próbálják különböző aljasságokkal aláásni egymást, utána meg szörnyülködve és hitetlenkedve sopánkodnak, hogy hogy lehetnek ennyire romlott emberek a világon és milyen szörnyűek az emberek. Egy idő után ők is szidják valamelyik felet, amit én nem szívesen hallgatok.
Tinik, nektek is szokott lenni ilyen? Titeket zavar?
Fú, átérzem a helyzetet. Apámnak az egyik kedvenc témája a politika és meglehetősen hangosan és vehemensen képes kifejezni róla a véleményét (volt már, hogy a szomszédok azt hitték, velem ordibál közben csak a tv-ben mondta a magáért mert épp a Gyurcsány beszélt).
Mivel a konyhai tv-n egész nap csak az M1 megy, ezért ha leülök enni és ő is ott van, akkor rögtön elkezdi nekem mondani h ez vagy az a politikus mit nyilatkozott, mekkora szemét, kötélre vele, mocskos komcsik stb. Én olyankor csak csendben hallgatok néha hozzáteszek annyit h "aha".
De az viszont kimondottan idegesít amikor olvas vagy hall valamit amin felhúzza magát és bejön a szobámba hogy "képzeld ez a köcsög .... " aztán ott osztja nekem fél órát én meg legtöbbször azt se tudom kiről van szó.
Már mondtam neki is h hagyjon ezzel engem békén mert nem érdekel a politika, nem is ismerem a politikusok java részét, de mintha meg se hallaná, folytatja tovább.
A múltkor mondtam neki h jó nagy hülye amiért ilyeneken mérgelődik, erre meg is sértődött de legalább pár napig békén hagyott :D
Politika nincs, abban a szüleim egyetértenek, felesleges róla beszélni. Ezzel a vírussak kapcsolatban is van, és a szüleim is, meg más szülők, emberek, megosztják azt is, ők mit gondolnak, h én be vagyok e oltva, mit gondolnak róla. És a szüleimnek szoktam szólni itthon, hogy fejezzék be, mert itthon nem ezt akarom hallgatni nem érdekel. Ha pedig máshol kikotyogják a magánéletünket utána is szólók nekik, minden egyes alkalommal, hogy szerintem majd én eldöntöm kivek osztom meg a saját szemszögemből, és az ő dolgukat se kell mindenki orrára kötni. Szerintem fontos, hogy a szülőnek el kell fogadnia a gyerek véleményét hiába ő a gondviselője:)
És szerintem egy ,,gyereknek,, pláne nem kell azzal foglalkoznia otthon, hogy hány fertőzött van, mi történik, stb stb. Én ezért szoktam szólni
Tipikus, a szüleim fideszesek, a párom felmenenője is.Mindannyian szeretnek napi szinten politizálni.
Jómagam MH szimpatizáns vagyok,a napi politizálás kb kimerül a baloldal szídásában mert más közös pont nincs. 🤷♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!