Mit tegyek, ha anyám az egyetlen akivel beszélni tudok, de nem hallgat meg soha?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim és néha anyámmal próbálok beszélgetni a gondjaimról vagy csak elmondani, hogy sikerült pl.egy állásinterjú. Mindig közbeszól és elkezd másról beszélni vagy oda se figyel rám, semmire nem emlékszik amit elmondtam neki. Illetve semmiben nem támogat, semmilyen döntésem nem tetszik neki, csak az amit ő akarna, de nem fogadja el, hogy az meg nekem nem jó. Ez miatt direkt már csak heti 2x járok haza, de csak felhúz az egész.2021. aug. 25. 15:24
1/10 anonim válasza:
Magyarul vele sem tudsz beszélgetni.
3/10 A kérdező kommentje:
Próbálok már kiskorom óta, de ha ilyen betegségekkel küzdenél, akkor nem gondolnád, hogy ilyen könnyű.
2021. aug. 25. 15:39
4/10 anonim válasza:
Milyen betegséggel? Bírom, hogy a kérdésekből mindig csak a lényeg marad ki...
5/10 anonim válasza:
én elhiszem, és nem bántani akarlak, de biztos neked meglenne a közeged ahol jól érzed magad, próbálj hozzád hasonlókkal ismerkedni, vagy keress önsegítő köröket
6/10 anonim válasza:
"Ez miatt direkt már csak heti 2x járok haza, de csak felhúz az egész."
Amióta ritkábban jársz haza, javul a helyzet? Ha igen, menj csak heti egyszer. Ha nem, akkor lehet, hogy az segítene, ha gyakrabban, többet lennél vele.
7/10 anonim válasza:
"Nincsenek barátaim." Nem olyan nehéz barátkozni. Közösségi háló, hobbikörök, volt iskolatársak, lakótársak, sarki zöldséges - lehet hallgatóságot találni, csak akarni kell. Anyádat ne erőltesd, ő nem olyan. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.
8/10 anonim válasza:
Szerezz baratokat. Igen, mar irtak, de annyira egyertelmu..
9/10 anonim válasza:
Itt anonim nyugodtan leírhatod a problémáidat, nekem is van betegségem, nekem se megy úgy a barátkozás, de hidd el, nincs olyan ember, akinek ne lenne valami gondja. Írd le ide, vagy privátban, akiben van egy minimális intelligencia is, az meghallgat, akkor is ha egyébként nem tud érdemleges tanácsot adni.
10/10 anonim válasza:
Végül is ha meg sem probalod, mert ugy gondolod hogy ugy se, hát akkor tuti nem fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!