Ha a szüleid nem tudtak sosem anyagilag tàmogatni, hogy küzdötted fel magad?
Figyelt kérdés
Történetek érdekelnek, röviden. Köszönöm :)2021. aug. 24. 15:37
11/38 anonim válasza:
#10. Mondjuk én speciel sosem gondolkodtam abban, hogy hosszabb ideig alkalmazott legyek, holott nekem sem volt tőkém.
12/38 anonim válasza:
Ezt a “sok fiatal így meg úgy gondolja, ezt meg azt várja el” dumát meg szerintem hanyagoljátok, mert tény hogy a Z és Y generáció átlagosan jóval rosszabbul keres (ha a forint reál értékét nézzük) KEZDŐ alkalmazottként mint annó az X generáció…
13/38 anonim válasza:
Sokat dolgoztam , és igazából minden szar munkát megcsináltam .
14/38 anonim válasza:
#9: "szar" melós tapasztalat nekem az is, amikor a szakmámban dolgoztam, de kevés pénzért, rengeteg túlórát, stb. De az itt megszerzett tapasztalat okán később már felvettek bárhova ezen a területen, és megtehettem, hogy megléptem, ha az adott cégnél rosszak voltak a munkakörülmények, nem össze-vissza csapongtam és nem mélyedtem el semmilyen területen annyira, hogy értékelhető szaktudásom legyen.
15/38 anonim válasza:
Összejöttem egy jómódú külföldi férfival
16/38 anonim válasza:
6. De lehet ha akarod és nem azt várod, hogy a sült galamb a szádba repülön.
17/38 anonim válasza:
Sokat dolgoztam. Fő állás és mellette plusz munkák akár éjszakába nyúlóakat is. Hétvégén is. Erre csak fiatalon képes az ember, hogy sokat vállaljon.
18/38 anonim válasza:
Nem tudom miért pontozzátok le azokat, akik azt írják, hogy nem mindig kell a szamárlétra és annak is igaza van, aki azt írja, hogy ma már nincs úgy, hogy ha keményen dolgozol akkor jobb lesz, ugyanis, aki a válság alatt kezdett dolgozni (2008) az mérföldekkel kevesebbet keresett akkor és nehezen emelkedett a bére (ez diplomásokra is vonatkozik), nézzétek meg a Partizán új adását, az y generációról. Most ne azt nézzük, hogy 2000-ben kezdett az mennyivel jobban keres, hát akkor volt felívelőben Mo. a rendszerváltozás után, akinek volt diplomája és nem hülye, angolul elgagyogott középszinten (ami már nem lenne elég) az bekerült az akkor bejövő multikhoz, azok vannak most vezető poziban, 42-50 év között, ők az X generáció, ők jártak jól.
19/38 anonim válasza:
Tanultam,dolgoztam.
Nem kergettem irracionális vágyakat.
Annyit mindenből, hogy ne felejtsek el közben élni is. Önismeret nem árt.
Mondjuk az nehéz ha egy karrierista családban elvárt életút van...
20/38 anonim válasza:
Sehogy. Albérletben nyomorgok, félretenni esélytelen, a munkám jó, de amint egy kicsit jobban menne, tuti, hogy beüt valami, betegség, elromlik, tönkremegy, bármi.
Szóval hónapról hónapra értelemben jól élek, de kitörni sosem fogok tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!