Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyereknek csak az a jó ha apa...

Gyereknek csak az a jó ha apa és anya együtt van?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy adott egy 6 éves kapcsolat. És van egy 1 éves gyerek . Nagyon meg romlott a viszony a gyerek anyával. Nem tudunk ezen változtatni már sajnos. Külön alszunk , nincs köztünk semmi már régóta... Ti inkább válnátok vagy a gyereket nézve benne maradnátok egy ilyen kapcsolatba.???

2021. aug. 23. 21:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%
Akinek kiskorában a szülei elváltak annak borzalmas volt a gyerekkora és annak is, akinek nem váltak el a szülei és folyton veszekedtek. 2 rossz közül kell választani. Én mindkettő szituációt megéltem. A szüleim akkor váltak el, mikor 4 éves voltam. Addig tettették előttem, hogy milyen ,,tökéletes" a kapcsolatuk (azért, hogy nekem jobb legyen, hát nem lett jobb). Miután elváltak apámat alig láttam, mert anyám nem engedte. Ha elváltok akkor a gyereken nem tudtok igazságosan megosztozni. A 2 hét itt 2 hét ott tényleg borzalmas megoldás.
2021. aug. 24. 10:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Minek? Hogy aztán ő is ezt a szr mintát vigye tovább?

Anya-apa nem szeretik egymást, csak vergődnek. Esetleg képbe jön egy megcsalás is... felejtős.

2021. aug. 24. 11:42
 23/24 1Léna ***** válasza:
92%

Egy 6 éves kapcsolat ajándéka a közös gyermek, ami a megelőző életetek rendjét teljes mértékben átrendezte. Ez olyan feszültségi pontokat hozott magával, amire nem is számítottatok. Az anya szervezetében zajló hormonális változások, és a megszületett gyermekről való gondoskodás, olyan reakciókat idézhetett elő amivel eddig nem találkoztál.

Szakító próbának tekintve a helyzetet, most mindketten a szakítást egyszerűbbnek látjátok?

Tökéletes kapcsolat nincs. Próbatételek minden kapcsolatban lesznek. Minden próbatétel ami elől megpróbálunk elmenekülni, többnyire megismétlődik az életben, mindaddig, amig a személyiségünk nem találja meg a helyes megoldást.

Apa lettél, aki felelős most már az anyáért és a gyermekért is. Vizsgáld meg a helyzetet ennek a tudatában.

Persze nem állítom, hogy minden kapcsolat helyreállítható, de ha ketten akarják a kapcsolat helyreállítását akkor sikerülni fog. Néha ehhez külső segítségre van szükség. Párkapcsolati terápia, vagy mediátor.

2021. aug. 25. 12:20
 24/24 anonim ***** válasza:

Mindenképp válnák

Föleg a gyerek miatt.Ahogy nyílik az értelme látni fogja mi folyik kettőtök között

Nektek meg válás útán kötelességetek mindent megtenni érte hogy a legjobb gondoskodásban részesüljön anyagilag és egyéb dolgokban

Még gondolom fiatalok vagytok hibáztatok de mindenkinek joga van boldognak lenni.

Az élet túl rövid

A gyerek majdanán felnött lessz és nem a ti tulajdonotok neki is lessz saját élete Ti meg akkor ha nem váltók csak egy szomorú magányban lesztek ÉLTEK EGYMÀS MELLETT és nem EGYMÁSSAL!

2022. márc. 5. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!