Mit tegyek ha az embertelenül lusta anyám, egyre jobban idegesít?
Nem igazán értem, hogy mi a bajod. Ha van pénz, apádat nem zavarja, akkor anyukád miért ne lehetne otthon? Attól még nem kell utálni, nem kell hogy zavarjon. Lehet depressziós. Honnan tudod, hogy milyen gyerekkora volt? Lehet végig dolgoztatták szülei, most meg örül, hogy pihenhet. Ha meg csak lusta, akkor is mit zavar? Lehet ha emberibb lennél vele és megértőbb, akkor jobb lenne a kapcsolatotok - próbálj vele beszélni (nem a lustaságáról, hanem olyan témákról, amikről egy anyával lehet beszélgetni) és időt tölteni. Plusz nem mondja azt senki, hogy anyud dolga lenne a takarítás és boltba járkálás... Nem vagy te egy kisherceg. Azt hiszed, majd ha külön költözöl akkor nem kell csinálnod semmit? Azt hiszed, hogy egy gyereknek sem kell besegíteni otthon a házimunkába? Én is ugyanúgy mosogattam, tesóm ugyanúgy sepregetett, boltba mentünk, porszívóztunk, vacsit főztünk stb diákmeló mellett is, iskola mellett is gyerekkorunk óta.
Az idegeskedés helyett fordítsd az energiádat hasznos dolgokra. A frusztrálság nem vezet sehova. Az a legkönnyebb, ha menekülsz - csak majd ha párkapcsolatban élsz, rá fogsz jönni, hogy nem a menekülés a megoldás - hanem a kompromisszum, az áldozathozás és a kommunikáció. Szeresd anyukádat ahelyett, hogy utálod...
De amig otthon ultel ez nem zavart?
En is utalom a lusta embereket, de itt Apad dont. Ha neki ez igy megfelel, akkor ez van. Te majd nosulj maskepp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!