Hogy vegyem rá anyát hogy kidekorálhassam a szobámat a képeivel?
Figyelt kérdés
Szóval én nagyon szeretem Lil Peep-et, és tele akarom rakni a szobámat vele, mert amúgyis tök uncsi a szobám, csak nem tudom hogy vegyem rá anyát, mert nem akarja megengedni. :(2021. aug. 22. 23:01
11/17 anonim válasza:
Mit nem enged? Hogy pár képet kirakj a faladra? Én ezt meg se kérdeztem volna a helyedben.
12/17 anonim válasza:
Tuti a fal miatt aggódik? Nem azzal van baja hogy az a drogos pali finoman szólva is ocsmány?
13/17 anonim válasza:
Hát én se repesnék ha a gyerekem egy ilyet imádna. Otthagyta az iskolát, még büszke is volt rá hogy drogos, és sikeresen ki is nyírta magát...
14/17 anonim válasza:
Nem értem a szülőket, miért nem tudják felvállalni és megmondani, hogy mi bajuk. Ez a "minek az" csak egy idétlen terelés. Gondolom a nappaliban is vannak képek, azok is minek vannak? Istenem.
Az a baja anyádnak, hogy a csávó übergáz, taszítja, és undorodik a gondolattól, hogy kitapétáznád vele a szobádat, mint valami szentélyt. Nem akar téged ilyen szarokért gyerekesen rajongó csitrinek látni. És lehet, hogy félti a falat.
Én is azt mondom, hogy keress egy kisebb felületet, amire kárt nem okozva fel tudsz tenni pár posztert, és mondd meg anyádnak, hogy ez van, majd kinövöd.
16/17 anonim válasza:
Én ha valamit akarok kirakom a falra. Az én falamon måneskines, yungbludos és carson comás dolgok vannak. Nem nagyon érdekel mit mond anyám és a falat se bántom mert ilyen papír ragsztóval vannak kirakva a falak amit festésnél is használnak. Maszkolószalag vagy valami olyasmi a neve. A te szobád te látod minden nap. Én lil p nem bírom de ha neked az tetszik akkor oké
17/17 anonim válasza:
Pont a maszkolót akartam én is írni, az nem szedi le se a tapétát se a festést bármikor leszedheted nyom nélkül.
Nekem anno Tom Cruise plakátokkal volt tele a falam 🙈
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!