Engednétek a septumot egy 15 éves lánynak? (A befelé fordíthatósat)
Én engedném, lévén, hogy láttam, hogy mi történik azokkal, akik akarják, de a szülő nem engedi. Egy kis suli mosdóban/parkban padon/koli szobában barinőkkel egymásnak szurkálással is meg lehet oldani simán. Akkor meg inkább én viszem el egy szakszerű helyre, ahol normálisan megcsinálják neki higiénikus körülmények közt.
Ráadásul septum piercing pont nem problémás a későbbiekre. Ha akarja befordítja olyan, mintha ott se lenne. Ha kiveszi évek múlva, akkor nem számít, hogy marad-e helye, mert az orrlyukát úgyse nézik belülről.
Szóval hacsak nem ütközik iskolai házirendbe (bár befordítható, szóval nem hiszem, hogy gond lenne), akkor én nem látok semmi logikus ellenérvet ellene. Az, hogy nekem tetszik-e az lényegtelen. Az ő fején lesz.
Igen, pont olyan mint egy fülbevaló. Ha megunja ki lehet venni és nem fog látszódni a helye.
Ráadásul be lehet fordítani, úgyhogy ha esetleg olyan melóhelye lenne ahol nem engedik akkor befordítja és mintha nem is lenne
27es vagyok, az lemaradt, hogy bár engedném, nem 15 évesen. Vennék neki, egy olyat, amit nem kell átszúrni, egy ilyen clip-on fajtát, ha van belőle, nézze meg tetszik-e neki magán. És ha igen, akkor 16-17 éves korában engedném neki.
Aki meg azt mondja, hogy sikert a munkakereséshez így: van még egy jópár éve hozzá, amíg befejezi a középsulit, illetve az egyetemen elkezd dolgozni (jó esetben). De az ilyeneket ki is lehet venni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!