Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a septumot egy 15...

Engednétek a septumot egy 15 éves lánynak? (A befelé fordíthatósat)

Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 20:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%

persze.

ha túl sok rosszat kapna miatta vagy megunná, bármikor ki tudja szedni, és meg sem fog látszódni utána. ez nem végleges dolog, mint például egy tetoválás.

nekem sima orrpiercingem volt, szintén 15 évesen tetettem be, majd 3 év múlva meguntam kiszedtem, nem is látszik a nyoma. jól tanultam, tanárok normálisak voltak velem ugyanúgy, normális párkapcsolatom is volt. Nem egy piercingen múlik hogy ki hogyan viszonyul hozzá, és ennyi idősen nem kell professzionális megjelenésre törekedni.

2021. aug. 19. 21:07
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem!
2021. aug. 19. 21:11
 13/30 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2021. aug. 19. 21:26
 14/30 anonim ***** válasza:
74%
Nem
2021. aug. 19. 21:33
 15/30 anonim ***** válasza:
32%
Deee!
2021. aug. 19. 21:34
 16/30 anonim ***** válasza:
65%

Ha mondjuk tudom, hogy nem fogja az iskolában hordani, csak azon kívül, akkor megengedném. Nem sokkal másabb, mint egy fülbevaló, nem tudom, miért akadnak ki ezen annyira...

Aki meg azon pampog, hogy nem lesz normális párkapcsolata: jézusom, mivan? :D Ha valaki szerint egy piercing (vagy kb bármi ami a kinézettel kapcsolatos!!) rontja el a "normális párkapcsolatot", azt csak sajnálni tudom, nagyon pocsék emberi kapcsolatai lehetnek, amik csak a külsőségekről szólnak.

Nem arról volt szó, hogy szétvarratja magát tetkókkal meg telelöveti az arcát piercinggel. Ezeket én se hagynám, mert még nem tudja, mivel jár majd ez felnőttként, pl hogy nem veszik fel bizonyos munkákra miatta. De ez nem egy nyamvadt piercingen fog múlni...

2021. aug. 19. 21:52
 17/30 anonim ***** válasza:
43%
Undorító, fixen nem.
2021. aug. 19. 22:07
 18/30 anonim válasza:
73%
Neem!!
2021. aug. 19. 22:13
 19/30 anonim ***** válasza:
83%
16-tól tudtommal megcsinálják sok helyen szülői hozzájárulás nélkül tehát ilyen szempontból pont nem azon az 1 éven fog múlni. Amúgy nekem nincs problémám a piercingekkel, mondjuk nekem egy sincs de vannak akiknek kifejezetten jól áll és kiegészíti az arcukat. Ez a piercing olyan szempontból jó hogy tényleg bármilyen helyzetben be lehet fordítani, nem kell bajlódni a kiszedéssel ha mondjuk olyan alkalom van ahova az adott illető nem szeretné hordani. Pont ezért ha valaki mondjuk megunja/megbánja akkor simán ki lehet venni és senki nem fogja látni hogy ott valaha volt valami. Én ebbe sokkal hamarabb beleegyeznék mint mondjuk egy tetoválásba, mivel az valamilyen szinten véglegesen ottmarad (le lehet szedetni rohadt drágább de akkor is látszik valami) az ilyen piercingeket meg 1 perc alatt kiveszed és kész.
2021. aug. 19. 22:15
 20/30 anonim ***** válasza:
35%
Annak mi az értelme amúgy?
2021. aug. 19. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!