Anyám miért szól bele hogy idősebb párom van, amikor apám is jóval idősebb mint ő?
A párom 21 évvel idősebb nálam. Már egy éve együtt vagyunk, de anyám mindig azzal jön hogy túl öreg hozzám. Közben apám és közte is 19 év van és nagyon jó a házasságuk.
22l
12-es
De vezető poziciója van egy cégben, jelentős vagyona és ingatlanjai vannak.
"komolyabb" a korabeli fiúknál,egy 30 éves férfi is túl gyerek ehhez a rendkivül érett 21 éves kislányhoz.
Csakis egy 40+ es férfi felelt meg neki
Az én férjem is 19 évvel idősebb nálam. Én 23 vagyok jelenleg, 4 éve együtt vagyunk, 2 éve házasok.
Sejtem, hogy mi vár rám később, de vállaltam, mert nagyon szeretem őt. Nem így terveztem, ez lett. Nála jobb embert nem ismertem még és nagyon jó a kapcsolatunk. Egyáltalán nem szottyadt semmilyen testrésze, sportos ember. Nem is gazdag, teljesen átlagos a fizetése, sőt... De jó, hogy mindenki jobban tudja ezeket a dolgokat.
Az én anyukám is egyébként ezt mondta, de aztán megismerte és rajott ő is, hogy milyen jó ember és már azután nem piszkált ezzel. A mamám is teljesen elfogadta, szerinte nem a kor számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!