Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért szól bele hogy...

Anyám miért szól bele hogy idősebb párom van, amikor apám is jóval idősebb mint ő?

Figyelt kérdés

A párom 21 évvel idősebb nálam. Már egy éve együtt vagyunk, de anyám mindig azzal jön hogy túl öreg hozzám. Közben apám és közte is 19 év van és nagyon jó a házasságuk.

22l

2021. aug. 19. 18:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A szüleimnek jó a házassága. Én se éreztem még ebből hátrányt. A párom komolyabb a korombeli fiúknál, jobban meg is találom vele a közös hangot.
2021. aug. 19. 19:34
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
Fuj de szottyadt, használt farka lehet
2021. aug. 19. 19:38
 13/23 anonim ***** válasza:
74%

12-es

De vezető poziciója van egy cégben, jelentős vagyona és ingatlanjai vannak.

2021. aug. 19. 19:40
 14/23 anonim ***** válasza:
65%

"komolyabb" a korabeli fiúknál,egy 30 éves férfi is túl gyerek ehhez a rendkivül érett 21 éves kislányhoz.

Csakis egy 40+ es férfi felelt meg neki

2021. aug. 19. 19:41
 15/23 anonim ***** válasza:
59%

Az én férjem is 19 évvel idősebb nálam. Én 23 vagyok jelenleg, 4 éve együtt vagyunk, 2 éve házasok.

Sejtem, hogy mi vár rám később, de vállaltam, mert nagyon szeretem őt. Nem így terveztem, ez lett. Nála jobb embert nem ismertem még és nagyon jó a kapcsolatunk. Egyáltalán nem szottyadt semmilyen testrésze, sportos ember. Nem is gazdag, teljesen átlagos a fizetése, sőt... De jó, hogy mindenki jobban tudja ezeket a dolgokat.

Az én anyukám is egyébként ezt mondta, de aztán megismerte és rajott ő is, hogy milyen jó ember és már azután nem piszkált ezzel. A mamám is teljesen elfogadta, szerinte nem a kor számít.

2021. aug. 19. 20:03
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Én szerintem jó ötlet tapasztalatot szerezni egy érett férfi mellett, de csakis ha hozza a sztereotipiat. Kenyeztet, vásárolgat, fizeti a sulid, tol előre, kapcsolatokat szerez. Egyébként semmi értelme egy szexi 26 éves kezdő mérnököt egy ilyenre cserélni
2021. aug. 19. 20:07
 17/23 anonim ***** válasza:
93%
Egyetértek látom egy ilyen kapcsolat előnyét én is,de azért én nem terveznék komolyan egy 20 évvel idősebb férfival,maximum 1-2 évet amig van valami haszna, lehet ennél fiatalabban is jó anyagi helyzetű férfit találni
2021. aug. 19. 20:09
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
Valószínű a válaszok többségét huszonéves fiatalok írták, akik leírják a negyveneseket. Egy negyvenes férfi még ereje teljében van és lehet nagyon vonzó, és ami fontos érett egy kapcsolatra. Nem tudom, honnan veszi a többség, hogy szottyadt, persze nem húszéves az igaz, de FÉRFI, értsen mindenki azt, amit akar ez alatt. Nem is értem miért gondol a többség hátsó szándékot, miért kell rosszindulatú megjegyzéseket tenni. Számos hasonló és jól működő példa van.
2021. aug. 19. 20:24
 19/23 anonim ***** válasza:
87%
Igen csak nekem elég creepy hogy egy 40+ éves férfi 20 éves lányokra hajt, és már nem egynek hallottam a szájából hogy 30-as nő nem kell mert az elhasznált és öreg arcú,még ő a teremtés koronája és 40+ évesen is minden lány álma.
2021. aug. 19. 20:33
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Jót akar
2021. aug. 20. 03:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!