Anyám miért szól bele hogy idősebb párom van, amikor apám is jóval idősebb mint ő?
A párom 21 évvel idősebb nálam. Már egy éve együtt vagyunk, de anyám mindig azzal jön hogy túl öreg hozzám. Közben apám és közte is 19 év van és nagyon jó a házasságuk.
22l
Imponál a bácsi vagyona igaz?
El nem tudom képzelni amúgy hogy mi a jó egy 43 éves férfi és 22 éves lány kapcsolatában. A lánya lehetnél.
Egyébként tapasztalatból beszél, szerintem 10-15 évnél nagyobb korkülönbség elég nagy megterhelést jelent hosszútávon a fiatalabb fél számára.
De végülis vállalhatod ezt a keresztet ha annyit megér neked a férfi, de pont édesanyád már csak tudja hogy mit is jelent egy ilyen kapcsolat.....
Hallgatnék rá
5-ös
Szerintem a vagyon és az egzisztencia a kulcsszó ezek nélkül szóba sem állt volna vele.
Tipikusan elvált/gyerekes vezető pozicióba levő férfi keres magának egy buta naiv 18-23 éves lányt aki természetesen el van varázsolva a férfi vagyonától és státuszától.
Egyenlőtlen kapcsolat és sokszor végződik vállással vagy boldogtalansággal ahogy kiderül mennyire és nehéz összeegyeztetni ekkora korkülönbséget, eltérő igények és általában hát a lány is felnő és megérti hatalmas hülyeséget csinált
"Már egy éve együtt vagyunk"
Nem értem miből gondolja bárki is hogy egy év sok időnek számít egy kapcsolatban :D
Egyébként megtudhatunk részleteket miképpen ismerted meg?
Kitalálhatom a fönököd volt a cégnél ahol dolgoztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!