Édesanyám belenézet a messenger üzenteimbe mert folyton csipogott a telefonom és talált egy eléggé intim beszélgetést a párommal. Azóta nem szól hozzám. Mit tegyek ,hogy megbékéljen?
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 15:18
1/39 anonim válasza:
Neked nem kéne hozzá szólnod, mert beleolvasott a magán levelezésedbe. Levéltitok, ha nem hallott volna még róla anyuka.
2/39 anonim válasza:
Szerintem semmit. Inkább neked kéne felháborodnod amiért belenézett mert alapvetően semmi köze hozzá.
Legközelebb meg tegyél rá jelszót.
3/39 anonim válasza:
Ez ma már minimum a második ,anyám beleolvas a levelembe...
Én leordítanám a fejét.
4/39 anonim válasza:
Semmit ne tegyél, itt nem ő a sértett fél, hanem te vagy. Ne kapasd el, hogy ő viselkedik parasztul másokkal, és neki pitiznek, hogy megbékéljen. Még mit nem!
5/39 anonim válasza:
a baj: volt ezelőtt egy hasonló kérdés. Véletlen egybeesés lenne? :O
6/39 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan vagyunk itt fent , mindenkinek lehet ilyen problémája. Persze nekem kellene rá haragudnom , de ő még azt sem tudja hogy nem vagyok szűz,azt hiszi ,hogy még mindig az ártatlan kislánya vagyok. Van egy,vagyis volt egy kép a fejében rólam amit ez összedöntött. Jó még csak 17éves vagyok ,de a párommal 2éve vagyunk együtt,és ugye most ő távol van és ezért neten intéztük a "dolgunkat". Csak itt a gond igazából az ,hogy anyukám elég konzervatív ember, az a tipikus házaságik nincs sze* , meg hogy egy ember legyen csak az ember életében.
2021. aug. 18. 15:35
7/39 anonim válasza:
Akkor itt az idő, hogy felvilágosítsd, hogy is álltok a barátoddal 2 év után. És kérd meg, ne nyúljon a cuccaidhoz. Jobb lesz mindenkinek - neki biztos.
8/39 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ezentúl te is belenézel az ő telefonjába, lássuk mit szól. De most se alázkodj meg, mert ő mászott bele a te magánszférádba.
9/39 anonim válasza:
Nem te vagy az is akinek az anyja belenézett az emailjébe?
Kisérteties hogy ma 2 hasonló sztori is felbukkant...
10/39 A kérdező kommentje:
Mint feljebb leírtam ,nem én vagyok. 2külön embernek nem lehet hasonló problémája?
2021. aug. 18. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!