Belenézett az e-mailjeimbe és még ő van felháborodva? Miért kell ezeken úgy kiakadnia?18
Amikor kimentem mosdóba az asztalon hagytam a laptopot felkapcsolt állapotban. Anyám meg gondolt egyet, hogy ő "leellenőrzi", hogy tényleg megírtam-e az e-mait az egyik tanáromnak, mert van valami sulis dolog, amit el kéne intéznem minél hamarabb.(A felismerhetőség végett nem fejtem ki mi az, de egyébként nem iskolaváltás vagy ilyesmi. Légyszi, ne is találgassatok, hogy miről van szó.) Viszont ez a minél hamarabbi elintézni való dolog számomra nem annyira sürgős, senki más életet nem befolyásolja, így úgy éreztem, hogy csak pár nap múlva írok a tanárnak. Anya meg ugye belenézett az e-mailjeimbe és látta, hogy nem írtam, plusz látott olyan e-mailt, amiből kiderült, hogy fent vagyok egy társkereső oldalon.
És ő elkezdett velem veszekedni, hogy hogy lehetek akkora idióta, hogy nem írok a tanárnak, bezzeg társkeresőzni van időm...
Normális, hogy nézegeti az üzeneteimet és még szóvá is teszi a látottakat?
Nem illik mas ĺevelezesebe belrnezni, egyebkent én az anyja helyeben ugy lennek vele hogy ha hatranya szarmazik abbol hogy nem irta meg az emailt az a kerdezo baja.neki kell vallalnia a felelosseget. Munkatarsam is allandoan mindent elintez a gyereke helyett, mindent ő tart eszbe,figyelmezteti stb.. hat kb eletkeptelen a gyerek.
Ha meg elintezi a kerdezo es minden jo lesz, akkor meg kár előre feszkózni.
Légyszi, ne is találgassatok, hogy miről van szó.
Eszembe sincs
En nem vagyok meg szulod,de hamarosan leszek. Az emailt helyetted megirtam volna ott azonnal.
A tarskereso veszelyeit atbeszeltem volna Veled,neh emberrablas,szervkereskedelem,prostitucio,eroszak vagy emberoles aldozata legyel.
(Illetve atbeszelnem veled az esszeru prioritasokat,napirendet,ha ugy latom,h nem jo az atlagod. De esetedben ez nem all fenn.)
Anyad nem erti a lenyeget az egesz kapcsolatotoknak,butasagokba kot bele.
N
Fiam!
Ahelyett, hogy megírtad volna a levelet, még mindig azon lovagolsz, hogy ellenőriztelek!
Nem normalis dolog. Legfeljebb normalisan beszelhetett volna veled arrol hogy milyen veszelyei vannak ha neten keresgelsz vkit vagy hogy a kornyezetedben miert nem talaltal hozzad illot.
Elmebeteg szulok vannak manapsag.
Az enyem felnott letemre ordibal velem es ramut..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!