Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Belenézett az e-mailjeimbe és...

Belenézett az e-mailjeimbe és még ő van felháborodva? Miért kell ezeken úgy kiakadnia?18

Figyelt kérdés

Amikor kimentem mosdóba az asztalon hagytam a laptopot felkapcsolt állapotban. Anyám meg gondolt egyet, hogy ő "leellenőrzi", hogy tényleg megírtam-e az e-mait az egyik tanáromnak, mert van valami sulis dolog, amit el kéne intéznem minél hamarabb.(A felismerhetőség végett nem fejtem ki mi az, de egyébként nem iskolaváltás vagy ilyesmi. Légyszi, ne is találgassatok, hogy miről van szó.) Viszont ez a minél hamarabbi elintézni való dolog számomra nem annyira sürgős, senki más életet nem befolyásolja, így úgy éreztem, hogy csak pár nap múlva írok a tanárnak. Anya meg ugye belenézett az e-mailjeimbe és látta, hogy nem írtam, plusz látott olyan e-mailt, amiből kiderült, hogy fent vagyok egy társkereső oldalon.

És ő elkezdett velem veszekedni, hogy hogy lehetek akkora idióta, hogy nem írok a tanárnak, bezzeg társkeresőzni van időm...

Normális, hogy nézegeti az üzeneteimet és még szóvá is teszi a látottakat?

2021. aug. 18. 09:45
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
20%

Úgy érzem itt a komment szekcióban mindenki túlzásba eset ez szimpla emberi kíváncsiság volt semmi több egy gyors anyai vizsgálat volt, ahol te megbuktál. Amúgy hasonló is már történt velem az igazság az, hogy a legegyszerűbb megoldás egy külön számitógép, laptop vagy mondj fix időpontokat.

Kicsit nehéz pálcát törni az anyukád felet úgy, hogy nem tudjuk pontosan mi is volt az emailnek adott tárgya. Már megbocsáts, de nem is értem, hogy várhatod el ezt tőlünk kicsit úgy érzem csak önigazolást akarsz, de ha ennyire nem vagy biztos a döntésedben akkor talán mégis anyukádnak van igaza. De nem tudhatom biztosra így...🤔

2021. aug. 18. 14:05
 32/48 anonim ***** válasza:
13%
És mi van ha ismerősöd rád ismer? Félsz, hogy megtudják mások is, hogy egy lusta gyökér vagy? Amióta itt gyakorin vergődsz már 10x megírhattad volna az emailt.
2021. aug. 18. 14:10
 33/48 anonim ***** válasza:
84%

Hagyjátok már békén a Kérdezőt, nem is erről is szól a kérdése. Leírta már legalább szerencsétlen 3x, hogy nem sürgős az email, mert szeptemberig úgysem tud intézkedni, majd megírja, amikor úgy akarja. Komolyan mondom, milyen gondolkodásmódú emberek vannak...

Én a helyedben Kérdező, egyébként nem kezelném anyukád email-jeit, megmutatod neki, hogy hogyan kell és aztán meg csinálja ő, hiszen ez nem a te dolgod. Nem rég nagymamám okos telefont kapott, megmutattam neki egyszer a használatát, és láss csodát, azóta tudja. Nem gondolnám, hogy anyukád képtelen lenne megérteni.

Az meg, hogy belenéz az email-jeid közé, személyi jogok megsértése, semmi köze nincs hozzá, hogy te kivel mit üzengetsz.

2021. aug. 18. 14:20
 34/48 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező szerintem hagy ezt az oldalt mert itt több gyökér van mint normális. Legalábbis ennél a kérdésnél.
2021. aug. 18. 14:20
 35/48 anonim ***** válasza:
81%

Rossz volt végigolvasni ezeket a válaszokat. A kérdező egy felnőtt (nő?). Perzse lehet azt mondani, hogy még éretlen, meg hasonlók, de jogilag, akkor is nagykorú. Az abszolút nem normális, hogy az anyja kérdés nélkül megnézte az íméljeit, főként úgy, hogy a kérdező ott sem volt és a kérdés alapján úgy érzem, hogy már említette az anyjának, hogy nem szeretné, ha látná ezeket.

Szóval a kérdésből nekem úgy jön le, hogy anya szándékosan nézett bele a lánya magánéletébe, annak ellenére, hogy a lány direkt kérte az ellenkezőjét és ezután leszidta egy olyasmi dolog miatt, amihez az égvilágon semmi köze. Ez nálam már átlép egy határt.

Beszéld meg vele mindenképp. Én a helyedben elmondanám azt, hogy az íméljeid a te magán dolgaid, amihez neki semmi köze sincs, megkérném arra, hogy tartsa tiszteletben a kéréseidet és megmagyaráznám neki, hogy az végképp nem tartozik rá, hogy fentvagy egy társkereső oldalon, mert az a te magánügyed, amit majd megosztassz vele, ha úgyérzed, hogy eljut arra a szintre. Bár itt megjegyezném azt, hogy „ha ennyire bizalmatlan velem szemben, akkor lehet, hogy inkább később sem mondanék semmit a szerelmi életemről, a magán ügyeimről, még annyit sem, amit amúgy mondtam volna”, vagy valami ilyesmit. De nyilván csak te tudod, hogy ez mennyire volt komoly, mennyire érintett meg téged és, hogy amúgy milyen a viszonyotok. Így látatlanban elég nehéz pontos tippet adni, szerintem te is eltudod dönteni, hogy hogyan reagálsz rá.

2021. aug. 18. 14:51
 36/48 anonim ***** válasza:
25%
Engem csak az érdekel, hogy meg tudtátok beszélni anyukáddal ezt a dolgot normálisan?
2021. aug. 18. 15:15
 37/48 anonim ***** válasza:
75%
33-assal meg a hasonló válaszolókkal egyetértek. Ne hagyd hogy mások turkáljanak a te dolgodban, főleg ha nem is sürgős. Amúgy vicces volt látni ahogy a sok okostojás valahogy nem tudta a kérdésre a választ ezért a kérdés jelentéktelen részét kezdték feltántorgatni hogy okosnak tűnjenek :D
2021. aug. 18. 15:26
 38/48 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy baromi jó hogy leírta a kérdező hogy belenéz az anyja a magándolgaiba, erre azon pattognak néhányan hogy milyen iskolai ügyről van szó. Komolyan itt kíváncsibbak mint az anyuka.
2021. aug. 18. 15:28
 39/48 anonim ***** válasza:
8%

#33:

Mi van, te vagy a muterja, hogy ennyire véded?

2021. aug. 18. 16:13
 40/48 anonim ***** válasza:
81%

Emberek nem minegy mi volt az az email???

Az összes Andersen azzal kezdi, hogy ezt meg azt nem fog elárulni. Aztán látod, csak kiderül, hogy nem igaz, hogy erről fel lehetne ismerni.

2021. aug. 18. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!