Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Belenézett az e-mailjeimbe és...

Belenézett az e-mailjeimbe és még ő van felháborodva? Miért kell ezeken úgy kiakadnia?18

Figyelt kérdés

Amikor kimentem mosdóba az asztalon hagytam a laptopot felkapcsolt állapotban. Anyám meg gondolt egyet, hogy ő "leellenőrzi", hogy tényleg megírtam-e az e-mait az egyik tanáromnak, mert van valami sulis dolog, amit el kéne intéznem minél hamarabb.(A felismerhetőség végett nem fejtem ki mi az, de egyébként nem iskolaváltás vagy ilyesmi. Légyszi, ne is találgassatok, hogy miről van szó.) Viszont ez a minél hamarabbi elintézni való dolog számomra nem annyira sürgős, senki más életet nem befolyásolja, így úgy éreztem, hogy csak pár nap múlva írok a tanárnak. Anya meg ugye belenézett az e-mailjeimbe és látta, hogy nem írtam, plusz látott olyan e-mailt, amiből kiderült, hogy fent vagyok egy társkereső oldalon.

És ő elkezdett velem veszekedni, hogy hogy lehetek akkora idióta, hogy nem írok a tanárnak, bezzeg társkeresőzni van időm...

Normális, hogy nézegeti az üzeneteimet és még szóvá is teszi a látottakat?

2021. aug. 18. 09:45
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
14%
Hogy a vérbe ismerne fel neki egy mail tartalmáról?
2021. aug. 18. 10:49
 12/48 anonim ***** válasza:
16%
Ja és persze attól kezdve te se add meg neki a te jelszavaidat.
2021. aug. 18. 10:49
 13/48 anonim ***** válasza:
38%
Milyen hülye kifogás már ez, hogy senki más életét nem befolyásolja? Anyádat szerinted érdekli Julcsi meg Pisti? Őt te érdekled és bizony ami veled történik az rá is hatással van. Osztályzó vizsgád lesz mi? Hogyne lenne már hatással anyádra, ha megbuksz? Ha tetszik ha nem, amíg iskolás vagy az az első, nem a b_szás.
2021. aug. 18. 11:11
 14/48 A kérdező kommentje:

#13 A senki életét nem befolyásolja részt úgy értettem, hogy anyámét sem. :)

Nem pótvizsgáról van szó, nem buktam semmiből, 4,24-os átlaggal zártam a tanévet. Lesz osztályozó vizsgám is egyébként, de az majd ősszel, előrehozott érettségi miatt, arra már fel vagyok készülve, de egyébként nem ez az e-mail tárgya. De mint kértem, ne feszegessük, hogy mit kellene elintéznem. Plusz annak, hogy írok annyi előnye van, hogy szeptember elsején már tudok személyesen is intézkedni(hamarabb nem valószínű), és nem kell másodikáig várni.

2021. aug. 18. 11:22
 15/48 anonim ***** válasza:
63%
Van valami amit sürgősen el kellene intézned, de te nem csinálod és nem érted anyád min van kiakadva? Komolyan? Mivel úgy érezte ellenőriznie kell, gondolom nem ez az első alkalom, hogy szarsz bele a dolgokba. És még te vagy felháborodva...
2021. aug. 18. 11:22
 16/48 anonim ***** válasza:
22%
Nem normális.
2021. aug. 18. 11:23
 17/48 anonim ***** válasza:
77%

Jézus milyen kommentek vannak itt.

Szerintem tök szar ha már wc-re kimenés esetén is le kell zárni a laptopod. Próbálj beszélni vele jó sokszor hátha hat valamit

2021. aug. 18. 11:26
 18/48 A kérdező kommentje:
#15 Elvileg sürgős, gyakorlatban meg tanévkezdés előtt úgysem történik semmi intézkedés, hiába írok. Több osztálytársam is ugyanígy járt ugyanezzel kapcsolatban. Egyébként meg terveztem azért írni a héten, csak nem sietek vele, mert szerintem felesleges. Most nem leszek sokkal előrébb azzal, ha két nappal hamarabb írják meg válasznak, hogy majd szeptemberbe tudok csak intézkedni.
2021. aug. 18. 11:29
 19/48 anonim ***** válasza:
2%
Törődj bele. A nők ilyenek. Óránként oda kell majd adnod a telefonod a leendő párodnak ellenőrzésre. Te az ő telefonja közelébe sem mehetsz...
2021. aug. 18. 11:30
 20/48 anonim ***** válasza:
72%
Ja, tehát több osztálytársad írt, de téged tuti felismernénk a téma miatt.
2021. aug. 18. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!