Ez ilyen szabályszerű?

Figyelt kérdés
Ha a lányom a 10. Születésnapjàra egy tv-t kapott, akkor a fiamnak is legyen 10 évesen tv-jé?
2021. aug. 15. 23:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
91%
20# egyszer fater mondta hogy másnap elvisz pizzázni... nagyon rosszul èreztem magam (6 èvesen) mikor másnap nem vitt el... az de nagyon rossz èrzès gyerekkènt...
2021. aug. 16. 13:37
 32/38 A kérdező kommentje:
Megoldódott!!!! Kapott pár xbox játékot és egy nyuszit. Nagyon örült neki, szerintem ez így jobb döntés. Az új házba kap tvt. Köszi szépen az értelmes válaszokat!!
2021. aug. 16. 13:49
 33/38 anonim ***** válasza:
80%
a nyusz nem biztos hogy jó ötlet volt, az gondozni kell. felelőssèggel jár... kárr csinál, szőnyeget szètszedi,tapètát letèpi, kábelt elrágja... ès ezeket el kell viselni. nem dobhatod ki csak úgy az utcára szemètbe... oltani kell, orvoshoz vinni... ezt úgy mondom hogy nekem van egy nyuszim 5 ève... (csak ha nem volt nyulad) mellette a nyuszit szoktatni kell a környezethez, az emberekhez, szoba tisztaságra, ketrec tisztasághoz...
2021. aug. 16. 13:58
 34/38 A kérdező kommentje:
Volt már nyúlunk, mindent elinteztunk, beszéltünk orvossal szerdán visszük oltani, de köszi a választ :)
2021. aug. 16. 14:03
 35/38 anonim ***** válasza:
30%
akkor megnyugodtam....
2021. aug. 16. 14:04
 36/38 anonim ***** válasza:
87%
Jaj mert a nyúl kijött olcsóbban az xbox játékokkal együtt . Mikor egy játék 15 ezer minimum és vettetek többet . A nyúlnak meg venni kell minőségi tápot ( versele laga cuni junior ) több kiló szénát , fapellettet , szőroldót és még a csomó használati tárgyat . Az , hogy ilyen hamar meglett a nyúl azt jelenti nem tenyésztőtől lett a nyúl így esetleges betegségek is szóba jöhetnek ami nem áll meg 10 ezerben . Szóval kamu . Egy tv kijött volna ennyi pénzből ! És biztos vagyok benne nem jól tartva van az a nyuszi és ketrecben meg magokon és salátám fog élni a szegény …
2021. aug. 16. 18:33
 37/38 A kérdező kommentje:
Család barátjának a nyúlának születtek kisnyulak és felajanlottak nekünk. Mi nagyon szeretjük a nyilakat és volt is már, szóval a kisfiúnak kaptunk egyet és nagyon örült neki, szóval nem hiszem, hogy beteg, mert a szülők egészségesek.
2021. aug. 16. 18:36
 38/38 A kérdező kommentje:
Kisnyulai*
2021. aug. 16. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!