Ez ilyen szabályszerű?
#10: Az én TV-m 5 éves, nem androidos, és tökéletesen megy rajta a Netflix. De egyébként miért gondolod, hogy a TV és a Netflix előfizetés üti egymást? Az én TV-men nem fut a HBO Go. Amikor még arra fizettem lő, mindig a laptop monitor kimenetére kötöttem rá. Tökéletes volt, gond nélül működött így, évekig. Sokkal jobb volt, mint a laptop kis (laptop mértékkel nézve normál méretű) kijelzőjén nézni a filemekt.
És ha már itt tartunk: Ez az egész azzal kezdődött, hogy te azt mondtad, hogy érdmesebb a TV készülk HELYETT Netflix előfizetést "venni". Na akkor kérdezem én, honnan tudod, hogy a kérdező fiának nem azért kell a nagy TV, mert xboxozni akar? Akkor aztán sokra menne Netflix előfizetéssel...
Mert a gyerek is tv akar ennyi
Hadd döntse el mit szeretne szülinapjára
#11 de jobban szeretnel Spotify jó nem baj kapsz youtube előfizetest
Hiába hasonló nem ugyan az,értsétek már meg a gyerek tv szeretne ennyi
Ja elmodjam mit nézünk a nappaliban a családdal a tvben az RTL klub híradót semmi mást
Én meg nem szeretek híradot nézni ezért bemegyek a szobámba és bekapcsolom ott a tv és nézek azt ami az én ízlésem mert én nem vagyok kíváncsi a balesetekre, ez fulladt meg a balatonban,....
"De egyébként tényleg, győzzetek már meg róla, hogy miért jó az, hogy a gyerekeknek külön TV-jük van, mikor az tipikusan olyan eszköz, amit nappaliba szokás tenni és az egész család tudja nézni? "
Ez ezelött 50 évvel volt így, azóta feljödött a világ.
A nappaliban miért kellene az egész családnak délután a gyerek mesefilmjeit nézni/hallgatni, amikor van, aki olvasni akarna, vagy egyszerüen valami mást nézni - ezért van több TV, és a saját szobájában mindenki arra használja, ami neki megfelelö.
Szerintem 10 éves gyereknek ezt el tudod mondani. Pistike, most az új autó miatt nincs rá pénz, de jövő hónapban megkapod. Ennyi. Csak ne csinálj s_gget a szádból, szóval ha megígéred, akkor úgy legyen, ha meg látod, hogy nem fog menni, akkor inkább mondj 2 vagy 3 hónapot.
Amúgy meg ne is haragudj, de jó nagy baromság teljesen lenullázni magatokat egy autó miatt. Ha nem egy TV lenne a kérdés, hanem beszakad a tető, vagy elromlik a hűtő, akkor mit csinálnátok? Ha egy fillér megtakarításotok nem maradt, akkor nektek nem telik 5-6 milliós autóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!