Ez ilyen szabályszerű?

Figyelt kérdés
Ha a lányom a 10. Születésnapjàra egy tv-t kapott, akkor a fiamnak is legyen 10 évesen tv-jé?
2021. aug. 15. 23:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
19%
De egyébként tényleg, győzzetek már meg róla, hogy miért jó az, hogy a gyerekeknek külön TV-jük van, mikor az tipikusan olyan eszköz, amit nappaliba szokás tenni és az egész család tudja nézni? Tipikusan a számítógép, tablet, mobil az, ami nem közös. Ezekre akár egy Netflix, egy Spotify előfizetés, akár egy Steam játék örömet okozhat. Mobil esetén a mobilinternet is jó ötlet lehet, bár ezzel sokan nem értenek egyet (mármint azzal, hogy iskolában is a netet túrja a kölyök).
2021. aug. 16. 01:40
 12/38 anonim ***** válasza:
87%

#10: Az én TV-m 5 éves, nem androidos, és tökéletesen megy rajta a Netflix. De egyébként miért gondolod, hogy a TV és a Netflix előfizetés üti egymást? Az én TV-men nem fut a HBO Go. Amikor még arra fizettem lő, mindig a laptop monitor kimenetére kötöttem rá. Tökéletes volt, gond nélül működött így, évekig. Sokkal jobb volt, mint a laptop kis (laptop mértékkel nézve normál méretű) kijelzőjén nézni a filemekt.

És ha már itt tartunk: Ez az egész azzal kezdődött, hogy te azt mondtad, hogy érdmesebb a TV készülk HELYETT Netflix előfizetést "venni". Na akkor kérdezem én, honnan tudod, hogy a kérdező fiának nem azért kell a nagy TV, mert xboxozni akar? Akkor aztán sokra menne Netflix előfizetéssel...

2021. aug. 16. 01:45
 13/38 anonim ***** válasza:
45%

Mert a gyerek is tv akar ennyi

Hadd döntse el mit szeretne szülinapjára

#11 de jobban szeretnel Spotify jó nem baj kapsz youtube előfizetest

Hiába hasonló nem ugyan az,értsétek már meg a ​gyerek tv szeretne ennyi

Ja elmodjam mit nézünk a nappaliban a családdal a tvben az RTL klub híradót semmi mást

Én meg nem szeretek híradot nézni ezért bemegyek a szobámba és bekapcsolom ott a tv és nézek azt ami az én ízlésem mert én nem vagyok kíváncsi a balesetekre, ez fulladt meg a balatonban,....

2021. aug. 16. 01:46
 14/38 anonim ***** válasza:
92%
Mit kell egy tv n fenntartani?
2021. aug. 16. 04:20
 15/38 anonim ***** válasza:
86%
Igen. "Illik", neki is azt venni.
2021. aug. 16. 07:06
 16/38 anonim ***** válasza:
92%
Én sem értem, milyen fenntartásról beszélsz. Úgyis youtube-ozni fog rajta.
2021. aug. 16. 07:50
 17/38 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a Kérdező a kocsi fenntartására gondolt. Én is részletre vennék tv-t ebben az esetben.
2021. aug. 16. 08:04
 18/38 A kérdező kommentje:
A tv-t netflixre használná nagy valószínűséggel (van elofizetesunk) vagy xboxra. A kinti (nappaliban lévő) tvt közös, családi filmezésre szoktuk használni vagy ha a lányom barátnői atjonnek akkor azon szoktak inkább filmezni, mert az nagyobb. A válaszokat köszi. A felrerakott pénz most nem lehet megoldás, mert az is ment a kocsira. A mi anyagi helyzetünk azt sajnos nem engedi meg, hogy egyik napról a másikra önerőből öt, hát milliót kifizesssunk. A jövő hónapra ahogy számoltam már meglehet, csak kíváncsi voltam a véleményekre.
2021. aug. 16. 08:10
 19/38 anonim ***** válasza:
85%

"De egyébként tényleg, győzzetek már meg róla, hogy miért jó az, hogy a gyerekeknek külön TV-jük van, mikor az tipikusan olyan eszköz, amit nappaliba szokás tenni és az egész család tudja nézni? "

Ez ezelött 50 évvel volt így, azóta feljödött a világ.

A nappaliban miért kellene az egész családnak délután a gyerek mesefilmjeit nézni/hallgatni, amikor van, aki olvasni akarna, vagy egyszerüen valami mást nézni - ezért van több TV, és a saját szobájában mindenki arra használja, ami neki megfelelö.

2021. aug. 16. 08:24
 20/38 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem 10 éves gyereknek ezt el tudod mondani. Pistike, most az új autó miatt nincs rá pénz, de jövő hónapban megkapod. Ennyi. Csak ne csinálj s_gget a szádból, szóval ha megígéred, akkor úgy legyen, ha meg látod, hogy nem fog menni, akkor inkább mondj 2 vagy 3 hónapot.

Amúgy meg ne is haragudj, de jó nagy baromság teljesen lenullázni magatokat egy autó miatt. Ha nem egy TV lenne a kérdés, hanem beszakad a tető, vagy elromlik a hűtő, akkor mit csinálnátok? Ha egy fillér megtakarításotok nem maradt, akkor nektek nem telik 5-6 milliós autóra.

2021. aug. 16. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!