Mi a szabályszerű védekezés ha egy kihalt földúton az éjszaka közepén egy bohócruhás idegen üvöltve rohan a kocsim felé?
Figyelt kérdés
Egy youtube videóban láttam kíváncsi vagyok mit lehetne tenni. Elgázolhatom?2021. máj. 6. 18:38
2/9 anonim válasza:
Mi a fenénét gázolhatnád el? Hajts el, ha nem szimpatikus a társasága. Vagy üvöltözzetek együtt.
3/9 A kérdező kommentje:
2# Ez nem minősül emberélet veszélyeztetésnek? Támadólag felém rohan az éjszaka közepén fenyegetve.
2021. máj. 6. 18:49
4/9 anonim válasza:
zard le a kocsidat. a nyugati aluljaroban se utod le a hajlektalanokat akik ordibalnak az embereknek
5/9 anonim válasza:
A gázolás minősül emberélet-veszélyeztetésnek (konkrétan ezért börtönbe kerülnél), míg az ordibálás nem.
6/9 anonim válasza:
Meg kell állni és megkérdezni, hogy miben tudsz segíteni!
7/9 anonim válasza:
Mi van, ha valami őrült beöltöztette bohócruhába, megkínozta, és éppen üldözi, azért rohan és üvöltözik! Te meg elütnéd?!
8/9 anonim válasza:
Attól függ mit üvölt.Ha azt,hogy segítség üldöznek a zombik,akkor vedd fel.De ha azt ,hogy megöllek te szemét,akkor menj rajta keresztül.
9/9 Hintalow válasza:
Én a legtöbb modern autóban már szériatartozékként jelenlévő kishatótávú teleportgenerátort használnám (jellemzően az indexkaron van a kapcsolója) amellyel a jármű komolyabb kockázat nélkül azonnal elhagyhatja a helyszínt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!