Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha apám ököllel megüt és én...

Ha apám ököllel megüt és én visszaütök, tényleg én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés

Úgy akart vezetni taníttatni, hogy üvöltözött velem hogyha, valamit nem úgy csináltam ahogy szerinte kell. Megkérte előbb az öcsém kétszer szépen hogy ne csinálja. Aztán egyszer én is. Majd megkértem hogy szálljon ki mert így nem megy. Kirángatott a kocsiból és elkezdet ütni én meg visszaütöttem. Azóta a családom szemében én vagyok a szemét, hogy minek ütöttem meg apámat mert ez tiszteletlenség meg ilyenek.

Nem tegnap történt csak most megint előkerült a téma.

2021. aug. 15. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Ezt önvédelemnek hívják. Miért lennél szemét? Apád nem az hogy rád támadt?
2021. aug. 15. 19:38
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Nemhogy jogod - egyenesen önmagad iránti kötelességed. Kérdés, hogy megváltoztatta-e ez a hozzádállását vagy marad a költözés.
2021. aug. 15. 19:41
 13/21 A kérdező kommentje:
12. Azóta nem verekedtünk csak üvöltözik, meg takarodjak mikor nem tetszik valami.
2021. aug. 15. 19:46
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Apám is ezt csinálta. Bár nem ütött, de üvöltött. Első sikertelen forgalmi vizsgám után rákényszerített, hogy menjek el vele "gyakorolni" egy földútra, ahol megkaptam azt, hogy "megértem, hogy megbuktál" - mintha egy földútnak bármi köze lenne a városi vezetéshez. 10 éves jogsim van, a mai napig fosok vezetni, főleg mellette.

Anyával ezt ugyanúgy megcsinálta. Vitte gyakorolni, közben akkora ideget vert belé, hogy a mai napig nem mer volán mögé ülni. Konkrétan sírt.

2021. aug. 15. 19:49
 15/21 anonim ***** válasza:
6%
Nem, üssed meg te is. Ez csak családtagok, ismerősök közötti kontaktus, ami szükséges .
2021. aug. 15. 20:09
 16/21 anonim ***** válasza:
96%
Engem a férjem kezdett tanítani. Amikor kétszer rám kiabált, én megálltam, kiszálltam a kocsiból,hazagyalogoltam. Már az ordíbálást sem kelltt volna eltűrnöd. Ha meg apád megüt, akkor védd meg magad. Neki sincs joga snekit megütni.
2021. aug. 15. 20:16
 17/21 anonim ***** válasza:
97%

Én egy hivatalos oktatóval voltam hasonló helyzetben. Végig csak ordíbálni tudott. Igaz, ő nem ütött meg, de párszor úgy belémcsípett, hogy a helye belilult. Amikor harmadjára csípett meg a forgalomban megálltam, és úgy istenigazából leordítottam a fejét. Közöltem vele, hogy otthon a nejét, vagy az anyját csipkedheti de engem nem. Még aznap hivatalosan panaszt tettem, más oktatót választottam. Ha megütött volna, tuti én is lekevrtem volna neki egy pofont.

33/N

2021. aug. 15. 20:19
 18/21 anonim ***** válasza:
5%
Véletlen nem 16/F vagy?
2021. aug. 16. 03:40
 19/21 anonim ***** válasza:
94%
Én eddig életemben egyszer voltam vezetni tanulni, szintén földúton a nagynéném párjával. Egyszer sem kiabált velem, még a hangját sem emelte fel. Végig nyugodtan beszélt, elmondta 100x is, nyugtatott végig hogy ne izguljak. Nem is értem hogy miért nem szálltatok ki az első magasabb hangú beszólásnál, pláne azt nem hogy hogy nem váltál még el #16? Aki ordibál egy tanulóval, és nem csak a vezetésre értem, az a szememben nem ember.
2021. aug. 19. 11:11
 20/21 anonim ***** válasza:
84%

Na most egyrészt: Senkinek nincs joga oktatni, főleg ilyen stíllusban nem, csak egy vezetés techinkai oktatónak.

Föld úton kb semmit nem lehet megtanulni, max az elindulást, és sebesség váltást.

Erre ott a rutin pálya, de akinek egybkicsi érzéke is van hozzá, azt pár óra után mar viszi forgalomba az oktató.

A kreszt kell megtanulni, de azt nagyon. Nem csak elméletben, de gyakorlati alkalmazásban.

Soha, de soha ne engedj senkinek bele szólni abba, hogy hogyan vezetsz. Ebbe 3 embernek van beleszólása. Az oktatónak, a vizsga biztosnak, és bármit rosszul csináltál, a rendőrnek.

Gyomorideggel nem lehet tanulni. Mint írtam földúton még egy nyugodt önjelölt oktatóval sem!

Ha meg buksz, semmi probléma. Én annó harmadszorra mentem át, majd oktató lettem és most vizsgabiztos.

A jó vezetéshez nyugalom, biztonság érzet, és megfelelő rutin kell. Valamint a szabályok maximális betartása.

Ne ülj be senki mellé aki nem oktató. Főleg jogosítvány nélkül ne.

Sok sikert!

2021. aug. 27. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!