Akikkel igazi szemét módon viselkedett az exe hogy sikerült a gyerek miatt normalizálni a helyzetet?
Ha lemondott a gyerekről, akkor nincs miről beszélni, ha nem mondott le vagy még perben vagytok, akkor a legjobb egy új állampolgárság összehozása egy nem európai országban.
Na oda nem fog utánnadmenni.
Hát vannak hülyék és vannak akik ezt elszenvedik pont. Szerintem elkéne valami szhcologushoz ( nem tom' hogy kell írni) vinni . Az üzeneteit feljelenteni és hogy zaklat titeket és a töbi dolgot is amit csinálni fog és így dutyiba kerül és békén hagy titeket így mindenki meg kapja a magájét ti nyugalmat ő büntetést mert zaklatot.
De a nő nem fogyatékosággal élő?
Ha nem akkor leírhatnátok neki egy üzibe:
Kedves .........!
Szépen kérünk ne zaklas minket!
Te hagytad el egy másik pasi miat és roszul döntötél most jól megszívtad a levét mert ő talál 1000 szer jobb társat aki nem hűtlen és szereti már ebben különböztök. A kérdésünk: ha elhagytad őt akkor miért zaklatsz minket ,miért nem hagysz minket élni?
Erre ő való színűleg felfoghívni titeket ,de ha nem akor ti hívjátok fel és beszéljétek meg . DE NAGYON FONTOS A PÁRODNAK TELJESEN NYUGOT KELL LENNI!!!! Mert ő pont ezt akkarja el érni,HOGY FELHUZÁTOK MAGATOKAT .
Miútán ezzel megvoltatok lekell tiltani a francba . És ha tehetitek elköltözni valahová hogy ne kövesen.
Ha a nő fogyatékos akkor csak szihcologus mardt .
Nállam ez bevált úgy értem ez a levelezős és elköltözős csak anyi volt a külömbség hogy lemondot a kislányról aki akkor 5 éves volt. És máig azt állítja valószínüleg hogy ő nem tett ilyet és mi mit képzelünk( mondom nem tudom mert vagy 3 három éve nem hallotunk róla) .De a lényeg a lényeg a mindenek egy majd meg kell oldania. Ha sokáig is akkkor is .
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!