Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a gyereked egy...

Zavarna, ha a gyereked egy sokkal idősebb férfival járna?

Figyelt kérdés
Jelen esetben 18 év korkülönbségről van szó!

2021. aug. 15. 14:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%
#20 Akik fel vannak pontozva, azoknál nem derül ki, hány éves volt a pár, amikor összejöttek. Ha egy 30 éves jön össze egy 47 évessel, senkit nem érdekel, de elég más a felállás a 16-33 között. Én együttérzek 19-essel, de valahol azért fura, hogy ő se azt írja, hogy szereti azt a lányt, csak azt, hogy jó érzés neki, hogy a lány szereti.
2021. nov. 10. 18:05
 22/23 Only a man ***** válasza:
61%

Megnyugtatlak, nagyon is szeretem azt a lányt. Szeretem a személyiségét. Valahol persze ő is a tipikus kamasz, de viszont sok fiatallal ellentétbe ő tesz már most az életéért. Eljár dolgozni kiskora óta. Sok féle munkát képes elvégezni. Házkorüli teendőket is megcsinálja simán. Főzni is tud. Azért ezt sok mai lányról nem hiszem, hogy el lehet mondani.

És teljesen odáig vagyok érte. Amúgy meg hogy azt írtam, simán elvenném, ha velem maradna, szerintem eléggé kimondtam vele, hogy szeretem őt.

Nem azért nem keresek, vagy próbálok keresni idősebbet, mert úgy se jonne ossze, hanem azért mert ragaszkodok ahhoz dilibogyómhoz :D

2021. nov. 10. 20:47
 23/23 anonim ***** válasza:
50%
#22 ez mondjuk cuki volt, amit most írtál :) sok boldogságot!
2021. nov. 10. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!