Zavarna, ha a gyereked egy sokkal idősebb férfival járna?
Nézd, ha két ember között valódi érzelmek vannak, akkor nem számít sem a származás, sem a körülonbség, sem a nem. A szerelmes emberek nem érzékelik ezeket.
Egyébként meg nem vonom kétségbe azt, hogy a 30-asok között is vannak szexre hajtó perverzek. De azért a tini lányokat sem kell félteni. Ki tudja mennyi olyan van köztük, aki amint betölti a 18-at már erotikus modellnek megy, mert tudja, hogy a testével sok pénzt tud keresni. Ebben megerősítheti az, ha mondjuk már 15 évesen 150-200 000 insta követője van.
Mindkét oldalon vannak ilyenek, meg olyanok. A legsarkallatosabb kérdés inkább az, hogy etikus-e elszakítani egymástól két embert csak a körülonbség miatt, ha az nem bűncselekmény? Szerintem nem. De ez magánvélemény.
Nem.
Apósom 9 évvel volt idősebb anyósomnál, 43 évet éltek együtt házasságban (apósom haláláig)
Nagyapám 16 évvel volt idősebb nagymamámnál, ők 45 évet éltek házasságban együtt úgy, hogy közben volt egy háború is és nagyapám fogságban is volt.
Mindkét házasságban születtek gyerekek (4, illetve 3) akiket tisztességben, szeretetben neveltek fel.
A lányom elvált; a volt férje 4 évvel idősebb tőle. Akivel utána volt kapcsolata, vele egyidős (33 évesek) Mint kiderült, a lányom mellett mindig volt másvalakije is, az egyik szeretőjének gyereket is csinált. Egy hazudozó, sóher, manipulatív f@sz. Inkább egy 18 évvel idősebb férfi aki normális, mint egy ilyen mint az utolsó, hiába vele egyidős.
Volt a családban egy házaspár, a férfi 24 évvel volt idősebb a feleségénél. Életük végéig szép házasságban éltek és felneveltek két diplomás gyermeket.
Saját magam egy 15 évvel fiatalabb férfival éltem együtt, gyermekünk született. Nem a korkülönbség miatt mentünk szét és én akartam a kapcsolat megszakítását.
33 éves vagyok, és 16 éves barátnőm van. Én senki előtt nem akarok villogni. Szégyellem e? Néha igen, sokszor nem. Miért kéne szégyenkeznem? Azért mert orülok az ideidlenes boldogságomnak, amit sosem kaptam meg?
Sok felnőtt férfi próbálkozik nőknél, és rengeteg olyant ismerek, ismertem, aki tényleg dolgozik, teszi amit kell nap mint nap, egyetlen hülye baja van, hogy nem egy Svárci, nem olyan helyes küllemre, néhol parasztos is kicsit, és nem kell a kutyának se.
Én kedves, megértő voltam sokáig, próbáltam rendes lenni mindig is. De bocs, nem vagy az esetem, csúnya vagy, ronda vagy, minden korombelitől ezt kaptam folyton. Hát ha bűn, hogy 10 év sikertelenség után vágyok arra még mindig, hogy szeretve legyek, akkor bocs, de nem fog érdekelni, hogy épp egy 16 éves mondja nekem, hogy szeret. Rovid ez a ku...va élet, nem szeretném az orokkévalóságig egyedül megélni. Ha ez nem tetszik valakinek, húzza le magát. Lefeküdtünk, de havi szinten, másfél havi szinten ha ossze jon egy találkozó sajnos. Ráadásul messze is lakik. Szóval ha csak szexről lenne szó, ki jonnék olcsóbban egy prostival, mint hogy hozzá utazgassak. És még kozelebb is lenne. Szóval senki ne merje azt mondani, hogy nem szerethetem.
Nem ismerkedem mellette, nem dugok félre. Nem is érdekel más. Simán elvenném, ha mellettem maradna.
Az azért érdekes, hogy felpontozzák azokat, akik mesélnek valakik kapcsolatáról, csakhogy eloszlassák a kételyeket a korkülönbségről, de ha egy érintett személy számol be a saját kapcsolatáról, máris lepontozzák.
Hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!