Senki nem fogadna el a családban és baráti körben a másságom miatt.Hogyan érezhetném jobban magam?
Szeretném előre leszögezni,hogy ez a kérdés nem azoknak szól,akik szerint
divatból csinálom vagy tényleg undorító ember lennék amiatt,hogy nem vagyok heteró.
13 éves korom óta érzem azt,hogy más lennék.Most 18 évesen jöttem rá,hogy lánnyal is szívesen lennék romantikus kapcsolatban.Viszont a családom nem reagálna jól rá.Anyukám azt állítja,hogy nincsen neki semmi baja ezzel a témával viszont egyszer azt mondta,hogy ha valakiről kiderülne,hogy meleg vagy bi,azt kizavarná az öltözőből az iskolában,hogy ne tehessen kárt másokban(mintha mindenki másokat zaklatna,aki nem heteró).Nevelőapám 100% homofób,aki nyíltan kimondja,hogy a pokolban a helye a hozzám hasonlóknak.A nagymamám kimondta,hogy ez gusztustalan és istenkáromló.A barátom meg egy káosz ilyen szempontból.Folyamatosan mondja a barátaival,hogy népírtást tartanak a "buz!knak" és hasonlóknak,máskor meg nézzük a Bly Manort és mondja,hogy milyen aranyos a két lány együtt.
Egyszerűen rettegek,hogy mi lesz ha kiderül,még úgyis hogy nem mondtam el senkinek.18/L
Nálam ez verte ki a biztosítékot: "Anyukám ..........egyszer azt mondta,hogy ha valakiről kiderülne,hogy meleg vagy bi,azt kizavarná az öltözőből az iskolában,hogy ne tehessen kárt másokban(mintha mindenki másokat zaklatna,aki nem heteró)."
Ha anyukád magát pedagógusnak tartja, akkor az az igazi nagy szégyen (és jól reprezentálja az elég régóta fennálló pedagógus-katasztrófát Magyarprszágon.)
A témához: ne mondj senkinek semmit, mert semmi közük hozzá. Viszont, amint teheted, költözz el, akár koleszba is, ha lehet, és minél kevesebbet menj haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!