Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Senki nem fogadna el a családb...

Senki nem fogadna el a családban és baráti körben a másságom miatt.Hogyan érezhetném jobban magam?

Figyelt kérdés

Szeretném előre leszögezni,hogy ez a kérdés nem azoknak szól,akik szerint

divatból csinálom vagy tényleg undorító ember lennék amiatt,hogy nem vagyok heteró.

13 éves korom óta érzem azt,hogy más lennék.Most 18 évesen jöttem rá,hogy lánnyal is szívesen lennék romantikus kapcsolatban.Viszont a családom nem reagálna jól rá.Anyukám azt állítja,hogy nincsen neki semmi baja ezzel a témával viszont egyszer azt mondta,hogy ha valakiről kiderülne,hogy meleg vagy bi,azt kizavarná az öltözőből az iskolában,hogy ne tehessen kárt másokban(mintha mindenki másokat zaklatna,aki nem heteró).Nevelőapám 100% homofób,aki nyíltan kimondja,hogy a pokolban a helye a hozzám hasonlóknak.A nagymamám kimondta,hogy ez gusztustalan és istenkáromló.A barátom meg egy káosz ilyen szempontból.Folyamatosan mondja a barátaival,hogy népírtást tartanak a "buz!knak" és hasonlóknak,máskor meg nézzük a Bly Manort és mondja,hogy milyen aranyos a két lány együtt.

Egyszerűen rettegek,hogy mi lesz ha kiderül,még úgyis hogy nem mondtam el senkinek.18/L

2021. aug. 11. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Járj pasival azt kész. Akkor nem tudják, hogy biszex vagy.
2021. aug. 12. 00:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tanácsolom, hogy ne mond el senkinek. És tudod miért? Elég egyszerű és szerintem nem is sértő ok: senkire nem tartozik! Senkit nem érdekel, aki nem ismer, a barátaid meg úgy fogadnak el, amilyen vagy. Ha meg emiatt elkerülnek, akkor nem voltak igaziak és jó pont, hogy ez most derülne ki, mint évekkel később. Figyelj, téged mennyire érdekel, ha egy random idegen férfi azt mondja, hogy hm neki tetszik Juliska. És? Nem számít :/ Ha ugyanez az ember azt mondja, hogy Ádám tetszik neki? Semmi.. Továbbra sem érdekel senkit, engem az sem érdekel ha Juliska tetszik neki, nem hogy Ádám. Hidd el nekem, hogy teljesen mindegy ki iránt vonzódsz, mert nem számít, amíg nem csinálsz belőle nagy ügyet, mert ahogy említettem, senki nem kíváncsi rá és senkinek köze sincs hozzá :D Tedd azt, amit szeretsz, légy azzal, akivel szeretnél és nem tartozik másra. A választottad úgyis meg fog érteni, legyen elég Ő (kívánom, hogy találd meg) :)
2021. aug. 12. 00:23
 13/17 anonim válasza:
90%
Én full heteró vagyok, de még így is megőrülnék egy ilyen tuskó homofób közegben. Ha lesznek gyerekeid akkor ne ebben a szellemben neveld őket és akkor jobb hely lesz ez a világ. Sajnos tanácsom nincs a jelenlegi helyzetre, de annyi biztos hogy a leírtak alapján a környezeteddel van baj és nem veled.
2021. aug. 12. 02:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd el míg nem fotnos.
2021. aug. 12. 03:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez verte ki a biztosítékot: "Anyukám ..........egyszer azt mondta,hogy ha valakiről kiderülne,hogy meleg vagy bi,azt kizavarná az öltözőből az iskolában,hogy ne tehessen kárt másokban(mintha mindenki másokat zaklatna,aki nem heteró)."

Ha anyukád magát pedagógusnak tartja, akkor az az igazi nagy szégyen (és jól reprezentálja az elég régóta fennálló pedagógus-katasztrófát Magyarprszágon.)

A témához: ne mondj senkinek semmit, mert semmi közük hozzá. Viszont, amint teheted, költözz el, akár koleszba is, ha lehet, és minél kevesebbet menj haza.

2021. aug. 12. 04:21
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
1-es tanácsát fogadd meg. És gondold át, akarod e folytatni a kapcsolatot a barátoddal, ha ilyen ember, szerintem nem kéne. Persze te ismered, ha a beszólása csak egyegyszeri rossz poén volt, akkor más a helyzet, derítsd ki, valójában mennyire elfogadó.
2021. aug. 12. 06:56
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha még titkokod, míg el nem költözöl. Sosem értettem, kit miért érdekel, hogy a másik mit csinál az ágyban?! Én a hetero nyalás - falást sem szeretem nyilvánosan, amikor túlzásba viszik, nem illik. Puszi, kézen fogva járkálásban meg nincs semmi taszító.
2021. aug. 12. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!