Milyen furcsa, családon belüli (nem vérfertőző!) kapcsolatok születtek ismerősi, rokoni körben?
Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 14:47
1/20 anonim válasza:
Én olyanról hallottam, hogy mostohatesók összeházasodtak és akkor a két szülő egymás gyerekének az anyósa, apósa lett.
2/20 anonim válasza:
Nálunk volt egy nagyon bonyolult házasság, ami szó szerint "átrendezte" a családot.
Anyám és apám elváltak, anyám meg hozzáment feleségül (az apámfelőli) unokatestvéremhez.
Így az unokatestvérem lett a mostohaapám, a nagynéném meg a mostohanagyapám, az unokatesóm testvére meg a mostohanagynénim.
3/20 anonim válasza:
Anyósom elvált, és hozzáment a testvére házastársának a testvéréhez
4/20 anonim válasza:
Mielőtt a szüleim összejöttek anyám először apám bátyjával volt együtt.
5/20 anonim válasza:
Utolso es hogy alakultak at a dolgok?😅
6/20 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy anyai és apai oldalról is van féltestvérem, akik egyidősek, és összejöttek.
7/20 anonim válasza:
A kettes családja tényleg bonyolult, ha a nagyNENI lett a mostohanagyAPA :D
Nálunk kicsit modern család feeling alakult ki, nagynénim elvált, a volt férjének és a közös fiuknak is egyszerre lett gyereke, így a nagybácsim fia és unokája egyidős, szóval az unokatesóm 3 hós fiának 4 hós nagybátyja van :)
8/20 anonim válasza:
Végülis már úgyse divat húsvétozni, nem ciki ha nem kell elmenni otthonról.
9/20 anonim válasza:
7-es akkor 2 mostohatestvér? Avagy a gyereked és a gyerekem gyereke milye lesz a gyerekünknek?
10/20 anonim válasza:
Ez nem tudom számít-e, de mindegy.
A család több férfi tagja (fiú, apa, nagyapa, keresztapa, bérmakeresztapa,)mind ugyanazon nőért versengett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!