Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a fiatok vagy lányoktól...

Ha a fiatok vagy lányoktól pasija vagy barátnője már többször itt alszik és többször halljátok őket szeretkezni? Mit csináltok? Szóltok nekik? Mi lenne ilyenkor a jó döntés "menjetek hotelbe vagy halkan"?

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 15:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Nalunk is sajnos szir-szar gipszfalak vannak , meg sem lehet mozdulni, nem tudom hogy apamek halljak e , de szerintem igen, egyellore meg nem szoltak. Erdekes en meg soha nem hallottam oket, ezt nem is ertem... Mindenesetre ha nekem szolna apam hogy hangosak vagyunk nem sertodnek meg. Es egyetertek az elottem levokkel , csakis negyszemkozt , es ne dramatizald tul csak ejtsd ki a szadon, es menj ki az ajton a kinos szituaciot elkerulve. csak szolj be a szobajaba mikor egyedul van hogy "majd legyetek halkabbak, köszi" es becsukod az ajtot
2021. aug. 10. 17:21
 12/23 anonim ***** válasza:
31%

megoldottuk halkan, mindig is.

Nem megy mindenkinek halkan? Dehogynem, csak be kell csukni a szátokat.

2021. aug. 10. 17:21
 13/23 anonim ***** válasza:
9%
Berakok egy második kamerát is, hogy ne csak egy unalmas szögből nézzem a cukor seggét.
2021. aug. 10. 17:25
 14/23 anonim ***** válasza:
66%
:DDDDD
2021. aug. 10. 17:37
 15/23 anonim ***** válasza:
5%
Milyen minta szülők elhallgatják a gyerekük sikitását
2021. aug. 10. 17:38
 16/23 anonim ***** válasza:
26%
Milyen minta gyerek, visítva dug mikor a szülei hallják.. Vagy arra gerjed?
2021. aug. 10. 17:41
 17/23 anonim ***** válasza:
98%
Ilyenkor a lehető legjobb amit a szülő tehet, hogy a gyerekének jelzi a problémát négyszemközt.
2021. aug. 10. 17:44
 18/23 anonim ***** válasza:
98%
Fiam 16 évesen hozott elösször lányt haza, mi nem hallottuk őket, de a húga a mellette lévő szobából igen, ő szólt nekünk, hogy nem tud a bátyja miatt aludni és, hogy ez már nem az első alkalom, csak eddig nem mert szólni erről. Viszont még azon a napon, hogy nekünk szólt, nagynehezen kinyőgte a bátyjának is a dolgot kicsivel később, fiam hálistennek jól kezelte a helyzetet, azóta sincs semmi panasz rá. Szerintem ez a legjobb, amit egy családban tehet az ember.
2021. aug. 10. 19:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet finoman jelezni, hogy " vékonyak a falak ".
2021. aug. 11. 02:13
 20/23 anonim ***** válasza:
67%
Engem nem zavarnak a zajok. Akkor is tudok aludni, ha a szobában valaki trippel és üvöltözik. Szóval én nem szólnék.
2021. aug. 17. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!