Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy elfogadják ?

Mit tegyek hogy elfogadják ?

Figyelt kérdés

2 hónapja meg ismertem valakit akivel úgy érzem boldog tudnék lenni .

Viszont már most hatalmas akadály a korkülönbség ugyan is ő 32 éves

A részemről semmilyen problémát nem okoz viszont a szüleim ennek nem örülnek .

Sőt mindent meg tesznek hogy ez ne jöjjön össze többször próbáltam be bizonyítani vagyis próbáltuk hogy nem csak a szexre és a kihasználására megy ez az egész.

Hajlandó lett volna be mutatkozni is nekik viszont ők ettől teljesen elzárkóztak.

Már nem tudom mit is tehetnék annak érdekében hogy végre el fogadják?valakinek hasonló tapasztalata?

2021. aug. 9. 13:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%

Én akkor 17 párom pedig 34éves volt mikor megismerkedtünk. Szüleimmel ment a harc hónapokig, kitartottunk. Volt 3hónap, mikor kb titokban 2-3hetente összefutottunk, ezután kimnent külföldre dolgozni a 18. születésnapomig. Ekkor csak 4-5hetente találkoztunk, ez ment még 6hónapig. (Hozzáteszem előtte anyám tökre mellettünk állt vagy, csak nővérem megtudta hogy kivel vagyok együtt, és anyámat ellenem spanolta) Ő is menni akart bemutatkozni, de csak a femyegetőzés, bezárás, ordibálás ment. 18. születésnapom után 1 nappal kijött értem

Összepakoltam, és eljöttem. Azóta van 1 kislányunk és házasok vagyunk:)

A boldogság mai napig meg van, és minden nap újra és újra egymásba szeretünk

Sok sikert neked is😘

2021. aug. 9. 15:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a 2 hónap még tényleg semmi. Adjatok időt nekik.
2021. aug. 9. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Miért jár egy 30+ éves egy hozzáképest gyerekkel?
2021. aug. 9. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Ige és igekötő kapcsolata? Suliba azért jársz?
2021. aug. 9. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

van egy olyan érzésem, hogy ő az első pasi az életedben. hidd el, a saját korosztályodban is találni fogsz hozzad illőt.

Hallgass a szüleidre, jot akarnak neked.

En 26 eves voltam, amikor egy 16 eves kissrác belémszeretett. Aranyos, szép fiú volt, de eszembe se jutott volna, hogy vissza éljek a tapasztalatlanságával. Akkor nagyon megsértődött, de par év múlva újra jo barátok lettünk, ami a mai napig is tart. Ez sokkal többet jelent, mintha 6 évvel ezelőtt lefekszem vele.

2021. aug. 9. 16:21
 16/18 anonim ***** válasza:
78%
Két hónap az elég friss. Várjatok és idővel elfogadják mert ha már több éves lesz látni fogják, hogy komoly kapcsolat.
2021. aug. 9. 16:38
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Szomorú, de 99%, hogy simán csak a fiatal pun.cit látja benned, semmi mást. Egyszerűen ekkora korkülönbségnél ritka, hogy úgymond legyen sok közös vonás ami az ágyon kívül is működőképessé tenné a kapcsolatot.
2021. aug. 10. 02:28
 18/18 anonim ***** válasza:
83%

Barátnőm volt ilyen kapcsolatban... Amíg új volt a csávónak, addig oké, aztán mikor a pasi ráunt, keresett egy másik csajt, őt meg ott hagyta a francba.

Szóval, nyugi, a csávónak egyetlen dolog kell tőled, ami a lábad között van.

2021. aug. 10. 13:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!