Mit tegyek hogy elfogadják ?
2 hónapja meg ismertem valakit akivel úgy érzem boldog tudnék lenni .
Viszont már most hatalmas akadály a korkülönbség ugyan is ő 32 éves
A részemről semmilyen problémát nem okoz viszont a szüleim ennek nem örülnek .
Sőt mindent meg tesznek hogy ez ne jöjjön össze többször próbáltam be bizonyítani vagyis próbáltuk hogy nem csak a szexre és a kihasználására megy ez az egész.
Hajlandó lett volna be mutatkozni is nekik viszont ők ettől teljesen elzárkóztak.
Már nem tudom mit is tehetnék annak érdekében hogy végre el fogadják?valakinek hasonló tapasztalata?
a szuleidnek igaza van
keress egy korodbeli fiut. ne olyat, aki akar az apad is lehetne.
Még naiv vagy és nagyon könnyű manipulálni. Az, hogy egy 32 éves egy 17 évessel kezd ki, már alapból nem normális. Ahogyan a te részedről sem, hogy pót apát keresel, aki tapasztalt és belevezet a világba. Keress fel szakembert, mert meglesz a végeredmény(negatív). Természetesen a te dolgod, de a végkimenetele ugyanaz lesz. Mielőtt félre értés esik, ez ugyanúgy heterónál sem normális. Egy nő pótapát keres egy tőle jóval idősebben, ahogyan egy férfi egy pótmamát egy nála idősebbtől, aki majd egyengeti az útját. Én nem azt állítom, hogy te ezt szándékosan csinálod, de kicsit ülj le és gondolkozz el magadban, hogy valójában miről is van szó. Magányos vagy gondolom, nem kapsz elég szeretetet és mindenáron szükséged van egy ilyen szeretet bombára(Ami valójában nem az, csak te még ezt hiszed). Sose hagyd, hogy kihasználjanak, de mindenképp tanulni fogsz a helyzetből, ha most ebbe belemész. Viszont akkor ne kudarcként fogd fel, hanem tapasztalatként.
És tényleg nem bántásból, de majd megfogod érteni. 17 évesen semmi élettapasztalatod nincs, ezért azt sem látod át, hogy mentálisan mennyire nem normális az, ha egy idősebb kikezd egy fiatalallal. Majd látni fogod remélhetőleg. Ha pedig magányos vagy, akkor keress fel szakembert egyébként. Amíg egyedül nem vagy boldog, addig mással sem leszel az. Ha pedig egyedül boldog vagy, eszedbe nem fog jutni ekkora korkülönbséget figyelmen kívül hagyni.
Ha 10 év múlva lenne köztetek ennyi korkülönbség semmi kifogásom nem lenne.
De egy felnőtt férfi,akinek már jó esetben van egy rendes állása egy alakuló élete 32 évesen, mit akarhat egy olyan lánytól akinek még az érettségi, pályaválasztás, barátnők kéne legyenek a legfontosabbak.
Olyan ez mintha te azt állítanád véresen komolyan,hogy egy 2 éves gyerek a legjobb barátod.
Szerinted mennyire hihető?
Milyen közös témátok lehet?
Egyébként azt látom ,hogy az olyan férfiak, akik ennyire fiatal lányokkal próbálkoznak legtöbb esetben azért,mert a korosztályuk előtt nem tudnak férfiként megállni a lábunkon.
A 20 alattiak meg még nem látnak át sokmindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!