Apakomplexusa lenne a lányomnak?
Katona volt az apja. Rövid pórázon nevelte, ha valami nem úgy volt ahogy tervezte, kiabált vele. 3 évesen már minden "néninek" "bácsinak" előre csokolomot kellett köszönnie, szigorú régimodi nevelést kapott. De azért az apja nem volt szent, ivott, bulizott állandóan.
Lányom 20 múlt. Egyébként nagyon szép lány, jó alakja van. Egy csomó vele egykoru fiú összejönne vele. Nem, neki nem kell. Nem ő nem akar házasodni. Eletcelja 0. Aztán nemrég kiderült róla, hogy évek óta szexre tart egy "öreg"embert. Nem értem az egészet. Normális fiúkat megkaphatna. Nem, inkább évek óta egy alkoholista, nős, gyerekes férfinek teszi szét a lábát. Ha jól tudom 15 év van köztük, de azert látszik a férfi, hogy már nem fiatal. Mit rontottunk el?
Hu de azon vagytok fennakadva, hogy “csak 35 eves, az nem is öreg”. :D
Az senkit nem izgat, hogy hazas, es alkoholista is? Alompar az ember gyermeke szamara. :D Jobbat kivanni sem lehetne.
Kerdezo, te mar semmi nem tehetsz. A lanyod cafka, van ilyen, megtortenik. Majd talan 30-40 eves korara beno a feje lagya.
En gyerekem ilyen ribizli lenne, hozzam haza tobbet nem johetne.
Nem azon kéne fennakadni, hogy "csak 35 éves". Ha ezután haza akarna jönni a lányom, megmondanám, hogy menjen a szeretőjéhez. Kiváncsi vagyok, befogadná e. ;)
Amúgy kamu szagú, 20 éves a lánya, de "már évek óta" tartja a csávót. 16 évesen kezdte a kurv*lkodást, vagy mi?
Az apakomplexus teljesen mást jelent:
Ha valaki az idősebb korosztályhoz vonzódik az nem tehet róla.
Engem fiatalon is a 30-40 év közti férfiak érdekeltek, mert azok férfiasabbak, a velem egykorúakat gyerekesnek tartottam.
Nem csak testileg hanem szellemileg is.
Apukája így nevelte... és te hol voltál akkortájt? Hagytad, hogy történjenek a dolgok, inkább csendben szemlélted, mi történik a 3 éves kicsi lánnyal?
Amúgy apakomplexusa nem ettől lenne, hanem ha apja nem élt volna vele vagy nem foglalkozik vele. 35 éves hapsi nem apakomplexus:)
20 évesen nem akar férjhez menni...? Ejnye, micsoda leányok vannak manapság!:)
Éli az életét, ahogy neki jó. Gyerekként is hagytad. Hagyd most is.
Nekem tökéletes apám van, mindent megkaptam tőle amire vágytam. Mégis "apakomplexusos" vagyok, mert csak a 35-55 év körüliek jönnek be. Fiúkhoz fizikailag úgy vonzódok mint a lányokhoz... semennyire.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!