Apakomplexusa lenne a lányomnak?
Katona volt az apja. Rövid pórázon nevelte, ha valami nem úgy volt ahogy tervezte, kiabált vele. 3 évesen már minden "néninek" "bácsinak" előre csokolomot kellett köszönnie, szigorú régimodi nevelést kapott. De azért az apja nem volt szent, ivott, bulizott állandóan.
Lányom 20 múlt. Egyébként nagyon szép lány, jó alakja van. Egy csomó vele egykoru fiú összejönne vele. Nem, neki nem kell. Nem ő nem akar házasodni. Eletcelja 0. Aztán nemrég kiderült róla, hogy évek óta szexre tart egy "öreg"embert. Nem értem az egészet. Normális fiúkat megkaphatna. Nem, inkább évek óta egy alkoholista, nős, gyerekes férfinek teszi szét a lábát. Ha jól tudom 15 év van köztük, de azert látszik a férfi, hogy már nem fiatal. Mit rontottunk el?
"teszi szét a lábát"
azért így beszélni a saját lányodról.. ha az apja nevelte akkor valószínűleg nem foglalkoztál vele, akkor most mit érdekel, hogy mit csinál?
de különben az elmondottak alapján amilyen neveltetésben részesült, aligha lehet hibáztatni, hogy ilyen lett.
Mondjuk szüleim közt kis 15 év van. Nem is ismerek olyat, akinek a párja 10 éven belül van hozzá képest.
Úgyhogy ha ilyen korú férfit talál magának nem hiszem, hogy olyan nagy a gond.
Az persze más kérdés, hogy ehhez a pasinak nem feltétlen kéne nősnek lennie..
De nem hiszem, hogy ez apakomolexus.
35 éves öreg? Eriggyél már!
Én 51 vagyok, és ilyen 19-20 éves lányokat "kezelgetek". :D :D
"teszi szét a lábát"
azért így beszélni a saját lányodról.. " Mert hogy kéne beszélni arról aki nős alkesz ku.rvája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!