Elleneznétek, ha a 16 éves lányotokat eljegyezné a 16 éves barátja?
Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú. A barátnőm apja nagyon ellenzi ezt a házasságot, pedig szerintem semmi rossz nincs benne. Imádom ezt a lányt, szerintetek kinek van igaza? 16F2021. aug. 8. 13:27
41/46 anonim válasza:
Jót nevetnék, aztán ennyi. Majd 26 évesen meg jön a válás.
42/46 anonim válasza:
16 évesek vagytok, még a nagykorúság határát sem értétek el. Aztán majd érettségi ajándékként anyu/apu megveszi nektek a jegygyűrűt?
Nem tudnálak komolyan venni én sem. Majd akkor jegyezz el valakit meg házasodj, ha már mindketten megálltok a saját lábatokon (ergo nem a szüleitek állnák a költséget).
Az eljegyzés szép dolog, több éves kapcsolat után, felnőtt emberként. 16 éves gyerekként te nem tudom milyen reakciót vársz/vártál.
43/46 anonim válasza:
Ha 11 éves korotok óta együtt vagytok, tök reális.
44/46 anonim válasza:
Most úgy érzed nagyon szereted.Lehet így is van.Amihez ismeretlen ként is gratulálok!De és ezt a de nagyon fontos.Eljegyzés legalább 5évre semmi több.Utána majd mindent eldöntötök!Jó tanács nagyon fiatalon mentem férjhez ma ezt nem tenném!Tanulják a fiúval világot látnák dolgoznánk.Nagyon vigyázznák NE LEGYEN FIATALON GYEREKEM.Annyi mindenről lemaradtam.Amít nagyon megbántam ti NE TEGYÉTEK!!!
46/46 anonim válasza:
45/45 Én is tudom.Ha korán lessz gyerek a fiú életét ugyan úgy befolyásolja főleg ha szereti azt a gyereket és neki is le kel mondania minden igényéről. Sőt ha nősül érettem a gyerekkel már nem olyan egyszerű.De te ezt másként látod szíved joga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!