Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elleneznétek, ha a 16 éves...

Elleneznétek, ha a 16 éves lányotokat eljegyezné a 16 éves barátja?

Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú. A barátnőm apja nagyon ellenzi ezt a házasságot, pedig szerintem semmi rossz nincs benne. Imádom ezt a lányt, szerintetek kinek van igaza? 16F
2021. aug. 8. 13:27
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
91%
Jót nevetnék, aztán ennyi. Majd 26 évesen meg jön a válás.
2021. aug. 9. 12:02
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

16 évesek vagytok, még a nagykorúság határát sem értétek el. Aztán majd érettségi ajándékként anyu/apu megveszi nektek a jegygyűrűt?

Nem tudnálak komolyan venni én sem. Majd akkor jegyezz el valakit meg házasodj, ha már mindketten megálltok a saját lábatokon (ergo nem a szüleitek állnák a költséget).

Az eljegyzés szép dolog, több éves kapcsolat után, felnőtt emberként. 16 éves gyerekként te nem tudom milyen reakciót vársz/vártál.

2021. aug. 9. 14:50
 43/46 anonim ***** válasza:
23%
Ha 11 éves korotok óta együtt vagytok, tök reális.
2021. aug. 21. 18:17
 44/46 anonim ***** válasza:
67%
Most úgy érzed nagyon szereted.Lehet így is van.Amihez ismeretlen ként is gratulálok!De és ezt a de nagyon fontos.Eljegyzés legalább 5évre semmi több.Utána majd mindent eldöntötök!Jó tanács nagyon fiatalon mentem férjhez ma ezt nem tenném!Tanulják a fiúval világot látnák dolgoznánk.Nagyon vigyázznák NE LEGYEN FIATALON GYEREKEM.Annyi mindenről lemaradtam.Amít nagyon megbántam ti NE TEGYÉTEK!!!
2021. szept. 7. 10:09
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
44-eske! A kérdező a fiú.
2021. szept. 7. 12:02
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
45/45 Én is tudom.Ha korán lessz gyerek a fiú életét ugyan úgy befolyásolja főleg ha szereti azt a gyereket és neki is le kel mondania minden igényéről. Sőt ha nősül érettem a gyerekkel már nem olyan egyszerű.De te ezt másként látod szíved joga!
2021. szept. 25. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!