Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elleneznétek, ha a 16 éves...

Elleneznétek, ha a 16 éves lányotokat eljegyezné a 16 éves barátja?

Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú. A barátnőm apja nagyon ellenzi ezt a házasságot, pedig szerintem semmi rossz nincs benne. Imádom ezt a lányt, szerintetek kinek van igaza? 16F
2021. aug. 8. 13:27
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
" A barátnőm apja nagyon ellenzi ezt a házasságot" Most eljegyezni akarod, vagy elvenni? Amúgy egy gyerek, akit eltartanak, csak ne házasodjon. Majd akkor játsszon felnőttet ha megáll a saját lábán.
2021. aug. 8. 19:58
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Egy-másfél év, és elmúlik. Vagy a kisnagysád keres másik kandúrt, vagy a fiatalúr másik kisnagysádot. Láttam már ilyet, nem is egyet. Sőt, át is éltem.

Na szóval, apuka ezért nehezményezi.

2021. aug. 8. 20:11
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem ellenezném. Ez eljegyzés. Jogilag semmi.
2021. aug. 8. 20:38
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy igaza van, sokkal többet tud az életről, mint ti. Ennyi idősen fiatalok vagytok még a felelős döntéshez. Szerintem leghamarabb 1-2 év múlva vesd föl a témát. Apósjelölt valószínűleg értékelné, hogy hallgattál rá. Ha még pár év múlva is komolyan gondolod, akkor lehet, hogy már ő sem ellenezné.
2021. aug. 8. 21:41
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kamu a kérdés.

A kerdező kapott 30+ vákaszt, de semmire nem reagál.

Ha meg igaz:

Fiatal vagy még egy ilyen dönteshez!

2021. aug. 8. 21:51
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Szemberöhögnélek. 😂
2021. aug. 8. 22:13
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt jó pár eljegyzés gimiben. Természetesen azóta már mindenki mással van. Ha tényleg komolyan gondoljátok, akkor várjatok míg mindketten 18 évesek lesztek, akkor már talán komolyan fog venni téged a lány apja.
2021. aug. 8. 22:15
 38/46 anonim ***** válasza:
39%

Akik azt írják, hogy fiatalok:

16 évesen is lehet rosszul vagy jól választani párt, ahogy 40-50 évesen is, ez nem korfüggő.

Korainak azért tartom mert ehhez azért legalább 1-2 év együttélésnek is kellene lennie, mert lakva ismerni ki egymást.

2021. aug. 8. 22:50
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Még félig gyerekek.
2021. aug. 9. 00:18
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Manapság ez az "eljegyzésesdi" sajnos egy tucatdivat lett. Ismerek olyan csajt, akit már 5 pasi jegyzett el, de egyikkel sincs már együtt, és olyan srácot is, aki már 3 csaj kezét kérte meg, és ő sincs már egyikkel sem együtt. Szánalmas és egyben szomorú is.

Ha igaz a kérdés, akkor ne haragudj, de én is nevetnék. Még kb gyerekek vagytok mindketten, az esély arra, hogy pár év múlva nem lesztek együtt, nagyon magas. Én ugyan nem ellenezném, de nem venném komolyan. De azt megmondanám, hogy ez az eljegyzéses dolog azért ne legyen sztenderd minden újabb barátnőnél.

2021. aug. 9. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!