Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elleneznétek, ha a 16 éves...

Elleneznétek, ha a 16 éves lányotokat eljegyezné a 16 éves barátja?

Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú. A barátnőm apja nagyon ellenzi ezt a házasságot, pedig szerintem semmi rossz nincs benne. Imádom ezt a lányt, szerintetek kinek van igaza? 16F
2021. aug. 8. 13:27
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
41%

Az én párom is 16 évesen kért meg, 18 évesen házasodtunk össze. Azóta is együtt vagyunk.

30/N

2021. aug. 8. 14:23
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Az eljegyzésnek sok értelme nincs addig, amíg nem vagyok "esküvő érett" korban. Ha majd 18 évesen is együtt lesztek, eljegyezheted szerintem. Akkor meg még vártok pár évet (egyetemi alapképzés, ha mentek), s jöhet is az esküvő. Addig sok értelme nincs.
2021. aug. 8. 14:39
 23/46 anonim ***** válasza:
88%
Én nem szólnék bele. 18 év alatt úgysem házasodhattok össze, 18 év felett pedig nincs beleszólásom. Természetesen elmondanám hogy ez korai de ha ragaszkodnak hozzá akkor hajrá. Anyagilag viszont nem támogatnám
2021. aug. 8. 14:50
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,miért akarod megkérni a kezét

Mióta vagytok együtt

Együtt éltetek már tudod milyen 0-24 egymás mellett,kinek milyen tikjei vannak

Eljegyzést úgy érdemes tervezni,hogy 1-2 éven belül esküvő

Valóban úgy érzed,hogy 45 évesen is mellette leszek ?

2021. aug. 8. 15:08
 25/46 anonim ***** válasza:
97%
Ez már kezd idegesítő lenni hogy minden nap ilyen jellegű kérdések vannak itt...szinte már látni hogy 1 vagy 2 műs ember írkálja kisebb eltérésekkel. Nem lehetne ezeket kiszűrni, mert így spamnek hat nagyon.
2021. aug. 8. 16:21
 26/46 anonim ***** válasza:
97%
Persze, mert egy 16 éves tanácstalanul bámul, hogy mi baja ezzel a papának. Hiszi a piszi.
2021. aug. 8. 16:25
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem ellenezném, csak mosolyognék rajta, hogy a gyerekek felnőtteset játszanak. Mire jogilag is felnőttek lesznek és már házasodnának, valószínűleg úgysem lesznek együtt.
2021. aug. 8. 17:33
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Én mind a lány szülei és mind a te szüleid helyében is ellenezném. 16 évesen meg gyerekek vagytok.

Bár jogilag a szülők engedélyével összeházasodhattok, de minek? Éltetek már együtt?

Ha annyira szereted tudsz várni az esküvőre 2, 4 évet. Éretségizzetek le, menjetek egyetemre, az alatt lehet közös albérlet, kezdjetek el dolgozni és csak utána házasodjatok és alapítsatok családot.

2021. aug. 8. 18:08
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem az, hogy (kortól függetlenül) az összeköltözésnek "illik" megelőznie a házasságot. Magyarul amig te a szüleiddel, ő meg az ő szüleivel lakik, addig 22 évesen sem tartanám jó ötletnek.
2021. aug. 8. 19:02
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Amig nincs gyerekcsinalas vagy szerelmi ongyilkossag, en nem vennem komolyan. O pedig komolyan vesz titeket es jogosan megijed. Mert meg tinik vagytok.
2021. aug. 8. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!