Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elleneznétek, ha a 16 éves...

Elleneznétek, ha a 16 éves lányotokat eljegyezné a 16 éves barátja?

Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú. A barátnőm apja nagyon ellenzi ezt a házasságot, pedig szerintem semmi rossz nincs benne. Imádom ezt a lányt, szerintetek kinek van igaza? 16F
2021. aug. 8. 13:27
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:
100%

Én is egy kicsit korainak tartom.

Majd bőven ráér pár év múlva.

Értem hogy nagyon szereted,de ha igaz a szerelem akkor együtt maradtok.

De ez csak az én véleményem!

2021. aug. 8. 13:57
 12/46 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hiszen korai. Hova ez a rohanás? Hol fogtok élni? És miből?
2021. aug. 8. 14:05
 13/46 anonim válasza:
79%
Azért azt nem mondanám, hogy úgy is vége, mivan, ha őszintén szeretik egymást és örökké tart? De nem hiszem, hogy 16 évesen van mind a kettőtöknek elegendő jövedelme ahhoz, hogy elköltözzetek egy saját házba, tök egyedül meg gyerekek, stb. Másképp meg sok értelme nem lenne a házasságnak, ha külön éltek utána ugyanúgy, mint előtte. Persze gyűrűt adhattok egymásnak meg ilyenek, csak szerintem a házzassággal lehetne várni, amíg teljesen "felnőtök"
2021. aug. 8. 14:07
 14/46 anonim ***** válasza:
91%
Igen, nagyon korai dolog, meggondolatlannak tartom.
2021. aug. 8. 14:08
 15/46 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy fél év múlva már nem fogod ennyire imádni. Ezeknek a tini szerelmeknek általában gyorsan vége szokott lenni. Persze vannak kivételek, de nagyon korai.
2021. aug. 8. 14:09
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan semmiképp sem tudnám venni.
2021. aug. 8. 14:09
 17/46 anonim ***** válasza:
30%

Én nem, de ez teljesen mindegy, mert az ilyet úgysem lehet megakadályozni. A találkozókon a szülő nem vesz részt ugyebár, tehát nem tud mit tenni a lánykérés ellen. Nem a szülőtől kell megkérni a lány kezét, nem a 100 évvel ezelőtti korban élünk. Ha igent mond a lány, akkor megtörtént az eljegyzés.

Ezt senki meg nem tudja akadályozni. És amúgy sem lenne értelme.

2021. aug. 8. 14:15
 18/46 anonim ***** válasza:
77%
Hát a lány szülei helyében igencsak kiakadnék.
2021. aug. 8. 14:17
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Mert már éltetek együtt, és hamarosan elveszed feleségül? Ne röhögtess! Ez olyan, mint amikor az oviban a Pistike megígéri Katinak, hogy elveszi feleségül. Ő is komolyan gondolja.
2021. aug. 8. 14:17
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám: Fölösleges, mivel házasság úgyse lenne belőle. Majd négy év múlva térjünk vissza rá ha még együtt lesznek.. Mondjuk még két év, és senkinek semmi beleszólása.
2021. aug. 8. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!