Elengednétek koliba?
Figyelt kérdés
Ha a lanyotok egy barátnőjével a szomszédos megyébe kB. 200km-re lévő suliba akar járni elengednétek? A barátnőjének uncsitesóji is ott laknak, de mind2en koliban lennének. Gimis koli.2021. aug. 6. 21:10
21/39 anonim 

válasza:

Hogyne. Ez a felnőtté válás első lépése. Én soha nem akartam, helyette albérletbe mentem hamar, viszont a kolival meg fog tanulni önállósodni nagyon hamar. Nem az a kérdés, hogy lehet-e, hanem hogy lehetne minél hamarabb... addig kell kihasználni amíg akarja.
22/39 anonim 

válasza:

Kérdező, melyik iskoláról van szó? Melyik településen laktok?
Ez se mindegy azért. 13-14 éves gyereket Budapestre nem engednék el pl., szóval fontosak ezek az infók.
23/39 anonim 

válasza:

Még küldeném is! Legalább nyugi lenne itthon.
24/39 anonim 

válasza:

Az hogy a barinő, meg a barinő uncsitesója oda jár, nem szempont. Milyen iskola? Bírná? Vagy jobbhoz is van esze csak eldobná a lehetőséget, mert a barinő fontosabb a jövőjénél?
25/39 anonim 

válasza:

Napi 400km-t utazni azért nem lenne épp kivitelezhetö.
26/39 anonim 

válasza:

Én személy szerint nem tanácsolom.
Koli, nem látod mit csinál, kivel csinálja.
Rosz társaságba is kerülhet.
Gimis Koli meg főleg, azért egy 14 / 15 éves gyerekről beszélünk, biztos vagy te abban hogy másik megyében akarod tudni enyi évesen? ahol nem látod mit csinál?
Ráèr mèg az hogy elmenjen otthonról, addig örülj míg enyi éves, míg irányítható és nem teszi azt amit akar.
De te tudod.
Ez csak egy tanács.
Sajnos én is elkövettem ezt a hibát.
27/39 A kérdező kommentje:
Valóban erős suli, nyelvvizsgát biztosítanak az Abitur-hoz. Bocsi nem tudom magyarul, de ez az a vizsga amit 12ben kell megcsinálni.
2021. aug. 7. 06:30
28/39 anonim 

válasza:

Mennyire tudtam, hogy az lesz a vége, hogy de nem is vagy magyar, mert nekem nagyon van két megye közt ekkora távolság, nem tudod kidumálni...
29/39 A kérdező kommentje:
Bács kiskun és Pest?
2021. aug. 7. 07:10
30/39 A kérdező kommentje:
Amúgy apánk magyar, anyánk német.
2021. aug. 7. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!