Elengednétek koliba?

Figyelt kérdés
Ha a lanyotok egy barátnőjével a szomszédos megyébe kB. 200km-re lévő suliba akar járni elengednétek? A barátnőjének uncsitesóji is ott laknak, de mind2en koliban lennének. Gimis koli.
2021. aug. 6. 21:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, bocsi, nem láttam a 8-ast.
2021. aug. 6. 21:31
 12/39 anonim ***** válasza:
38%

Mehet koliba, de nem 200 kilometerre, ez minden szempontbol messze van. Pl bekoltozest, kikoltozest megoldani kocsival se egyszeru, nyilvan nekem kene vezetni ennyit oda-vissza, esetleg szabit is kivenni, ha ugy jon ki a lepes, nem neki. Es mondjuk ha beteg lesz, haza kell hozni, stb, az ingazasrol hetvegente tomegkozlekedessel nem is beszelve.

Ha ennyire ki akarja probalni, hajra, de biztos vagyok benne, hogy kozelebb is van jo suli es koli. Iskolat nem baratok alapjan valasztunk, ezt kene megertenie, bar tini, valoszinuleg nem fogja, csak azert se.

2021. aug. 6. 21:32
 13/39 anonim ***** válasza:
75%
Tuti te vagy a lány a történetben, mert egy felnőtt nem így írná ki a kérdést 😅😅. Ha egyetemről vagy főiskoláról lenne szó, akkor természetesen elengedném de nem hiszem el, hogy egy normális középiskola nincsen abban a megyében ahol laktok. Szóval én nem engedném.
2021. aug. 6. 21:33
 14/39 A kérdező kommentje:
Igazából majdnem. A hugomrol van szó 😁
2021. aug. 6. 21:34
 15/39 anonim ***** válasza:
87%

A barinő meg a barinő rokonai nem indoklás. Emiatt nem engedném.

Egy jó hírnevű erős iskola, ami a továbbtanulást szolgálja, már lehet érv, de gyaníthatóan ilyen iskola akad 200 km-nél közelebb.

Kérdező, a jövődet ne az alapján tervezd meg, hogy a barinő mit csinál, mert ő nem lesz ott mindig. Neki lehet tök jó a rokonok miatt, neked nem lesz az. Nem kell birkamód utánozni a másikat.

16/39 A kérdező kommentje:
Húgomról*
 17/39 anonim ***** válasza:
73%
Technikailag ez Magyarországon csak akkor lehetséges, ha Bács-Kiskun-megye déli végén laktok, a suli meg Vácon vagy Szentendrén van.
2021. aug. 6. 21:37
 18/39 anonim ***** válasza:
97%
Gimiben még kicsit nagy az a távolság, egyetemen, főiskolán már nem. Ha minenképpen más városban szeretne tanulni, akkor valami közelebbit választhatna, ha van ott egy majdnem olyan jó suli. Egyetemre meg menjen, ahová akar, akkor már ez nem lehet gond.
2021. aug. 6. 21:40
 19/39 anonim ***** válasza:
88%
Akkor engedném el, ha saját maga döntene így. Csak azért, mert ott lesz egy barinő, azért nem. Lehet a barinő is talál magának ott új barátokat, az én gyerekem meg nem fogja magát jól érezni. Azért egy gimis barátság nem tart egy életen át. Ha ezer%-ig biztos benne, hogy ilyen távolság neki nem akadály, és tényleg oda szeretne járni, akkor meggondolnám, de a barinővel tarthatja a kapcsolatot ezeregy módon. Azért nem kell mindent hátrahagyni.
2021. aug. 6. 21:46
 20/39 anonim ***** válasza:
72%
Látom, mindenki pirospacsit kap, aki jó volt földrajzból és ismeri a megyéket.
2021. aug. 6. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!