Apám szenilis lesz?
Jelenleg a kajánál vannak gondok. Már szinte mindenre húzza a száját, semmi nem jó neki. Ha valami mindenkinek ízlik, akkor neki biztos valami baj van vele. Ha mindenkinek jó a menü, akkor ő zsigerből húzza rá a száját, ha mamámhoz megyünk ebédre, akkor sokszor főzet magának vele valami mást. Egyre utálatosabb lesz kaja szempontból. És félő, hogy ez csak a kezdet, mivel apai nagyapám is olyan lett öregkorára, hogy ha másnak meleg volt, akkor neki már csak azért is hideg és ez volt mindenben. Most akkor apám is ilyen lesz? Ő 55 éves.
20/f
Adnék neki olyan tockost, hogy lefejelné a tányért.
Kérdésed olvasva az merült fel bennem, hogy vajon amikor apukád a „nem tetszését” jelzi egyes ételeknél, az részéről csupán egy beszólás, piszkálódás értékű dolog-e, vagy mindeközben érveket, véleményt, kritikát is megfogalmaz?
És amennyiben érvekkel kritizál, úgy azok érdemi tartalmúak-e (annak ellenére, hogy bizonyára a gyakori kritika nem esik jól a „szakácsnak”, sem a család hangulatának)?
#3-as vagyok, a nyakast az anyja helyében adnám (nem én, nekem semmi közöm hozzá). De az milyen már, hogy a 75-80 éves mamának külön kell főzni a réges-régen felcseperedett fiára, mert annak nem jó az, amivel amúgy mindenki más elégedett.
50/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!