Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa kezd szenilissé válni...

Apa kezd szenilissé válni vagy az én agyam hagy ki?

Figyelt kérdés
Megkért, hogy süssem meg a hurkát és a kolbászt, de hogy nem kell bele semmi csak egy kevés víz, mert a saját zsírjában megsül. Mikor haza jött, és meglátta a kész hurkát és kolbászt, elkezdett kiabálni, hogy miért van benne víz és miért nincs benne zsír ???!!! Én meg csak ülök az asztalnál, hogy mi van?! azt mondtad nem kell bele zsír, csak egy kevés víz. Erre ő: Én ilyet sose mondtam, kell bele kevés zsír, és víz nem kell, sose mondanák ilyet. NA ha már itt tartunk, hogy sose mondana ilyet, vissza emlékszem korábbi hurka-kolbász sütésemre, azt mondta akkor is, hogy kevés víz és semmi más, páromnál is így szoktam csinálni. Most akkor mi van? Ezért leordít, amikor komolyan csak azt mondta, hogy vizet tegyek bele , és még én vagyok a hibás, azért mert azt tettem amire kért, de közbe ő azt mondja, hogy ilyet nem mondott?! ÉS azt vágja a fejemhez, hogy mindent fordítva csinálok,és olyan vagyok agyilag mint az anyám?Normális az ilyen? Apa 49 ,szóval nem öreg, de ennyire nem emlékszik, mit mondott egy órája,és ezért engem hord le ?

2015. júl. 26. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Mindkettőtöké kihagy.
2015. júl. 26. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Vedd fel diktafonnal, amikor mondja.

Ha kezd üvöltözni, akkor játszd le neki.

2015. júl. 26. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk anyámmal van így, mert apa nem él velünk meg mániája, hogy mindent én rakok el és azért nem találja(erre max. azért lenne esély,mert csak én takarítok)később pedig kiderül a táskájában van de mindig eljátsszuk ezt a történetet...
2015. júl. 26. 13:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Most olvastam utána a hurka sütésnek. Azt írja, hogy szoktak bele tenni néhány dl vizet. Azt is írja, hogy ki lehet kenni libazsírral, de nem muszáj mivel a saját zsírjában sül. ...
2015. júl. 26. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, ő a szenilis. Te biztos, hogy nem.
2015. júl. 26. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:
De vizet is csak annyit kell bele tenni,ami el is párolog sütés közben,a kész kaja alatt már nincs egy csepp víz sem,az tiszta gusztustalan :D Különben én sosem teszek bele vizet,csak egy kis disznózsírt.
2015. júl. 26. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!