Ennyire szenilis vagy tényleg h. lye?
bocs, de ez már abszurd :) bár az is lehet, hogy ő téged Rozinak ismer, aztán meg nem tudja a neved eredetét. végülis rendes tőle, hogy 8 év után tisztázni akarja - jobb későn, mint soha!
de lehet, hogy tényleg kezd leépülni. inkább figyeld, másban is ilyen zavarodott-e. lehet, hogy pár év, és nem lesz képes ellátni magát.
nekem van egy barátom, akit X-nek hívnak, de sose szerette a nevét. Mondtam neki, hogy én úgy érzem, az Y név jobban állna neki. Kiderült, hogy mindig is az Y név tetszett neki.
Ezek után elkezdtem őt Y-nak hívni. Mi sokáig leveleztünk, és a borítékra is azt írtam: Kiss X. Y.
Anyukája meglátta, és olyannyira elbizonytalanodott, hogy felhívta a nagymamát telefonon, hogy ő hogy emlékszik, szüléskor pontosan milyen nevet adott a gyerekének :DDD Nem volt biztos abban, hogy az Y-t adta-e vagy sem :)))
Na, ez jutott eszembe :)
17:01
Ilyen nincs.
Marha vicces vagy:-)
Lehet, hogy csak tisztázni akarta, ha pl úgy becéznek, hogy Rózi, és komolyan nem tudta :)
17:01 xD
Mindig és mindenhol mindenki a nevem szólít ( még ő is így szokott hívni) vagyis Rózsának.
Én csak annyit mondtam,hogy még mindig Rózsa vagyok:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!