Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan legyek rossz gyerek?

Hogyan legyek rossz gyerek?

Figyelt kérdés
Eddig mindig jó gyerek voltam. Segítettem otthon,tanultam megcsináltam mindent amire kértek a szüleim, takarítotam ,de úgy látom ,hogy ez nekik nem tetszik mivel mindig kritizálnak . Azt vettem észre ,hogy aki "rossz gyerek" az elmondásuk szerint azt a szülei valahogy imádják . Az enyémek képesek azért leszidni ,mert kimaradt a mosogatásból egy pohár. Tehát hogyan legyek rossz? Mit kell csinálnom?
2021. aug. 6. 11:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
Én sokat rosszalkodok, de sajnos szeretek rosszalkodni. Pedig kapok érte nadrágszíjjal.
2021. aug. 6. 12:25
 12/21 A kérdező kommentje:
Persze nem ti tehetek rólam ,hogy a szüleim szigorúak velem ,de én se. Erre mondtam,hogy a rosszat meg szeretik meg becsülik ,de már mindegy köszi szépen a válaszokat ment a zöld kéz mindenkinek
2021. aug. 6. 13:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A rossz gyerekek pont azért rosszak,mert el vannak kényeztetve.

És nem azért imádják a szüleik,mert rosszak.:D

Egyébként ha rossz is lennél,akkor is ugyanúgy csesztetnének a szüleid.

Szóval erre nem ez a megoldás.

Inkább mondd meg nekik,hogy ne csesszenek le téged állandoan,minden kis piti dologért.

2021. aug. 6. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
32%
"A rossz gyerekek pont azért rosszak,mert el vannak kényeztetve." Vagy sem....
2021. aug. 6. 13:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

...vagy el vannak hanyagolva,stb.

Ez is lehet egy opció.

De ez a lényegen nem változat!

13-as voltam.

2021. aug. 6. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
32%
Pont a lényegen változtat. Aki el van hanyagolva, azt nem szereik: mégis örülnek ha nem a legszarabb opció jön be a gyerek teljesítményénél.
2021. aug. 6. 13:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

De nem fogják a kérdezőt jobban szeretni a szüeli,ha rossz.

Ez a lényeg.

2021. aug. 6. 14:11
 18/21 anonim ***** válasza:
39%
Szeretni nem. De talán nem veszik készpénznek hogy az engedelmes kis csicska mindenféle megbecsülés nélkül ugrik.
2021. aug. 6. 14:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs összefüggés a rossz-e valaki és a szeretet között.

Van aki feltétel nélkül szereti a gyerekét akármit is csinál.

Más meg azért is verést ad ha a csillagos ötös helyett csak egy sima 5 -öst sikerült hazavinni. Ilyen szülőnél ha megfeszülsz se fogsz elismerést kapni úgyhogy jobban jársz ha elköltözöl amint tudsz.

Amikor végeztem egy neves egyetemen és megkaptam a diplomám csak annyit mondtak, hogy nyugodtan kitörölhetem vele. Rohadt nehéz volt megszerezni úgyhogy ha tényleg nem lenne jó semmire akkor is értékelhetnék a belefektetett éveim.

2021. aug. 6. 23:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem volna ez tul jo taktika. Szoval ne légy rossz.
2021. aug. 6. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!