Telenoros vagyok,és amikor a telefonszámomat kaptam a nagynéném adatai lettek megadva,akkor még gyerek voltam. Hogyan lehet az adatokat átíratni az én nevemre? A szerződés az ő nevén van, és szeretném ezt valahogy elintézni,hogy rám íródjon.
Figyelt kérdés
Milyen módon lehet ezt elintézni?2021. márc. 9. 09:52
1/7 anonim válasza:
Magadhoz veszed a nagynénéd és elmentek egy Telenoros üzletbe. Ott át írják.
3/7 anonim válasza:
Ahogy a korábbi válaszoló is írta, valóban szükség lesz rá, hogy személyesen befáradj egy tetszőleges Telenor fiókba. Van lehetőség azonban meghatalmazást írni, amennyiben azt megteszed, nagynénidnek nem kell veled tartania.
A meghatalmazás az alábbi linken elérhető: [link]
Amennyiben kártyás szolgáltatásról van szó, ezen a linken találod a meghatalmazást: [link]
4/7 anonim válasza:
csak hát pont most zártak be az ügyfélszolgálatok... szóval helybetop a nyitásig.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, mindenkinek a válaszokat!
2021. márc. 9. 11:33
6/7 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdés, mivel olvasta a nyomtatványban,hogy szerződés szerinti adatok.
A nagypapám telefonszáma,nem üzletben lett regisztrálva, hanem a mamám postán vett Sim kártyát.
Ilyenkor hogy adjon meg valaki szerződési adatokat, ha nincs papír alapú szerződés?
2021. márc. 9. 11:37
7/7 anonim válasza:
Ott is rögzítésre került minden. Van ügyfélbiztonsági kódja is ugyanúgy. A rendszerben szerepel minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!