Van itt még olyan, akinek a szülei próbálnak beleszólni abba,hogy hol lakjon?
Figyelt kérdés
Vidéken élnek a szüleim, ahonnan én 10 éve elköltöztem. Ezt képtelenek feldolgozni a mai napig és időről-időre próbálnak oda visszacsábítani. Ez idő alatt több nagyvárosban, sőt külföldön is éltem. Ez a tíz év szerintem mindent elmond arról, hogy nem szeretem a vidéki életet, de ezt tudják is. Sajnos a kapcsolatom (majdnem házasság, de előtte vége lett)rosszul alakult, külön fogunk költözni, és egy kicsit nehéz helyzetbe is kerültem, így lehet hogy kénytelen leszek hazaköltözni. Viszont máshol szeretnék új életet kezdeni, amit meg is mondtam nekik az okokat felsorolva. Erre minden előzmény nélkül, ma előhozakodtak az ötletükkel: vesznek egy kisebb házat maguknak és nekem adnák a lakásukat használatra. Ezen én teljesen ledöbbentem mert tudják,hogy nem szándékozom vidékre visszajönni. Most sokan lehet,hogy azt gondolják, hálátlan vagyok vagy hülye,hogy ekkora segítséget elutasítanék. Rosszul is érzem magam, de ez nem az én álmom, az övék. Több oka is van annak, hogy szeretnék messzebb lenni.2021. aug. 3. 14:42
1/4 anonim válasza:
Amíg csak probalnak addig nincs gond. Ha ugy erzed annyira akaratosak a szuleid es visszaelnenek egy helyzettel, akkor monej nemet.
Beszelgessveluk sokat. Sokszor ismeteld el az erveid, a te latasmododat. Talan egyik legjobb, ha szeretnenek unokakat, ha arra hivatkozol nagyobb varosban konnyebb normalis not talalni vagy normalis pasit. Magasabbak a keresetek. A videki eletet azonban ne szold le, ne bantsd meg oket feleslegesen. Mindenkinek mas a vonzo.
2/4 anonim válasza:
A te döntésed.
A helikopter szülők közelében nem szabad maradni. (helikopter: mindig köröznek körülötted).
Párkapcsolatnak sem tesz jót, ha már az elején jön az anyós nézelődni, meg megmondani, hogy hogyan is kell csinálni a dolgokat. :)
3/4 anonim válasza:
Amíg nem döntenek helyetted addig nincs baj.
4/4 anonim válasza:
Volt. Miután egy-egy ilyen húzást követően hónapokig nem tudtak elérni, leszoktak róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!