Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Hogy kell ezt...

Mit tegyek? Hogy kell ezt kezelni?

Figyelt kérdés

A helyzet elég bonyolult, de mindennapos. A páromnak van két kislánya, nekem egy fiam. Egyenlőre a két lánnyal csak nekem gyűlik meg a bajom.

A kapcsolatunk felettébb szépen és harmonikusan indult, sokat nevettünk együtt, játszottunk a lányokkal, anyának akartak szólítani, mentünk jobbra balra a lányokkal, a fiamat is belevonva. Egy szóval csodálatos időket éltünk meg együtt, majd haza kellett menniük.

Mikor visszajöttek az édesanyjuktól, a kisebbik lány nekem esett, tépni kezdte a hajam a semmiből, először azt hittem hogy csak játszik, de 20 percig nem engedte el.

Majd érzelmileg zsarolni kezdett egy hiszti alkalmával, és mikor nem ért cèlt vele, felhívta az anyját sírva, aki azzal keresett meg hogy én és a fiam bántjuk őt, holott ilyen távolról sem történt.

Nyilván szeretném ha kicsit furcsa mozaik családként harmónia és szeretet lenne, de hogy csinálja ha az édesanya ellenem hangolja őket…Remélem kapok tanácsot.

2021. aug. 2. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Ebből neked az jött le hogy az anya hangolja ellned? A gyerekek rafináltak. Uszítás nélkül is szörnyetegek tudnak lenni. Nekem inkább úgy tűnik a sztoriból, a gyerek uszítja az anyját ellened, nem fordítva....
2021. aug. 2. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És a párod mit szól ehez? Ez így elég zavaros, a lányok hány évesek? A párod is láttam amikor meg tépett?
2021. aug. 2. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ebből nem úgy tűnik, hogy az anya hangolja ellened. Elképzelhető, hogy valamit mondott, de szerintem a kislánnyal nagyobb gond van. Megtép és manipulál, párod mit szól ehhez?
2021. aug. 2. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Párod véleménye?
2021. aug. 3. 01:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy neki kellene rendre utasítani őket és mindig legyen itt is egy szabály rendszer amit betartanak. De érzelmileg a gyerekeknek nem jó, hogy az anya folyamatosan manipulálja őket, ellenünk.
2021. aug. 3. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
26%
Látom, te kikiáltottad gonosznak az anyát, holott semmi sem utal erre. Kezdem azt hinni hogy a gyerek az anyával szembeni ellenségességedre reagált agresszívan...
2021. aug. 3. 09:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem. Nekem az anyával semmi bajom. És nem kiáltottam ki gonosznak. Amit a gyerekek csinálnak az gonoszkodás. És a kontraszt óriási. És amíg vele nem találkoztak addig nem ilyen volt a kapcsolatunk. És utánna érdekes dolgokat mondtak.
2021. aug. 3. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!