Mit tegyek? Hogy kell ezt kezelni?
A helyzet elég bonyolult, de mindennapos. A páromnak van két kislánya, nekem egy fiam. Egyenlőre a két lánnyal csak nekem gyűlik meg a bajom.
A kapcsolatunk felettébb szépen és harmonikusan indult, sokat nevettünk együtt, játszottunk a lányokkal, anyának akartak szólítani, mentünk jobbra balra a lányokkal, a fiamat is belevonva. Egy szóval csodálatos időket éltünk meg együtt, majd haza kellett menniük.
Mikor visszajöttek az édesanyjuktól, a kisebbik lány nekem esett, tépni kezdte a hajam a semmiből, először azt hittem hogy csak játszik, de 20 percig nem engedte el.
Majd érzelmileg zsarolni kezdett egy hiszti alkalmával, és mikor nem ért cèlt vele, felhívta az anyját sírva, aki azzal keresett meg hogy én és a fiam bántjuk őt, holott ilyen távolról sem történt.
Nyilván szeretném ha kicsit furcsa mozaik családként harmónia és szeretet lenne, de hogy csinálja ha az édesanya ellenem hangolja őket…Remélem kapok tanácsot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!