Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki lehet ez az "idegen"...

Ki lehet ez az "idegen" család a lányom körül?

Figyelt kérdés
Elég érdekes mostanában, nincs konkrétum, de még a vak is látja, hogy valami nincs vele rendben. Bejelölte valaki ismerősnek akin poénkodtunk, mert a család nincs jóba vele. Majd screenshooton mutatta, hogy elutasitotta a jelölést. Akkor láttam, hogy a kit ismerhetek között szinte egy családot dobott neki fel. Legyen pl a vezetéknév "Fodor" Feldobta neki elsőnek Fodornét akivel csak 16 közös ismerőse van, másodiknak meg Fodorné lányát aki külföldön el és csak 10 közös ismerőse van. Meg utána meg kettő embert akivel közös ismerős Fodorné menye. Megnéztem Fodornét, akkor láttam, hogy nem messze laknak tőlünk és a fia a lányom kikopott álom pasija: magas, barna hajú, barna szemű, tényleg a lányom összes volt pasija így nézett ki. Kideritettem, hogy ennek a fickónak nincs Facebookja viszont a felesége ismerőse a lányomnak. A szimatom szerint valami bűzlik körülöttük..
2021. aug. 2. 18:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Esetleg ha tőle megkérdezned? Vagy írjál ki szavazast. 😂
2021. aug. 2. 18:32
 2/25 anonim ***** válasza:
96%

Ha a lányod nagykorú, akkor hagyd rá ezt az egészet, és ne kémkedj utána.

Egyébként miért nem kérdezed meg őt?

2021. aug. 2. 18:33
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem Fodorné a lányod titkos igazi anyja, és most el akarja tartatni magát, Fodort, meg a 4 Fodor gyereket a lanyoddal. Legyél résen !!!
2021. aug. 2. 18:34
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Szimatoljal tovább.
2021. aug. 2. 18:35
 5/25 anonim ***** válasza:
94%

Honnan tudhatnám.

Ez a válaszom a kérdésedre.

2021. aug. 2. 18:35
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ezt a kérdést a lányod tehette fel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2021. aug. 2. 18:38
 7/25 anonim ***** válasza:
13%

6.Fodor egy átlag vezetéknév..

az általad linkelt kérdésben fodros van ami a puncira szokták használni és szexualitás témakör..teljesen más és nem lehet ráfogni hhogy az övé..

2021. aug. 2. 18:51
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
6os sírva röhögök... Átjött a poén. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. aug. 2. 18:56
 9/25 anonim ***** válasza:
94%
6os 😂😂😂😂
2021. aug. 2. 18:59
 10/25 anonim ***** válasza:
92%
Inkább az a kérdés hogy szülő létedre minek szimatolsz a lányod körül?
2021. aug. 2. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!