Ennek mi lesz így a vége? Hogy hogy kitálalt az apukájának?
Figyelt kérdés
4 hónapja van egy titkos viszonyom. Igen, tudom, hogy nagyon gáz, de az utóbbi időben úgy érzem beleszerettem és képes lennék borítani itthon mindent.(ő erről nem tud..) Én csak egy szexpartner voltam neki, de sokat találkoztunk szex nélkül is.Rolunk egy ember tud igazából, a legjobb barátnőm, de ő a kezdetektől tud róla és a szeretőm is tudja, hogy én ezzel a lánnyal mindent megbeszélek.Igazaból nagyon rezgett alattunk a léc, mert nagyon sok helyen, ismerősök látták bennünket együtt. Megbeszéltük, hogy az egész titokba marad, ő is családos és idősebb nálam 13 évvel. Tegnap kicsit többet ivott, meg többet beszéltünk, mondta engem akar a családi asztalnál... En azt hittem csak az ital hatása erre ma bejelentette az apukájának, hogy én vagyok neki.... Egyenlőre részleteket nem tudok, csak hogy viszonylag jól fogadta. Az apukája meg kíváncsian kérdezgeti, hogy mi van stb. Kezdem úgy érezni, hogy ebbe én itt nagyon bele fogok gabalyodni..2021. aug. 1. 15:19
11/16 anonim válasza:
Nagyszerű!
Majd kérlek közöld ha van saját gyereked vele is, hogy mamikának viszketett a nunija aztán úgy gerincre vágta a bácsi, hog, elhagyta, ezért most elhagyja aput, hogy megkeresse.
Aztán majd az ő gyerekének is meséld el, hogy varázs nunid van amiért apu elhagyta anyut.
😉
Féreg.
12/16 anonim válasza:
Remélem lebuksz és a férjed elvál majd tőled. A férjednél marad a gyerek/ gyerekek és majd TE fizetsz gyerektartást!
Írom ezt nőként!
Gusztustalan vagy!
14/16 anonim válasza:
Ennél a kérdésnél meg a válaszolók többsége elfogadhatónak tartja a házastárs megcsalását és a folytonos hazudozást:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
15/16 anonim válasza:
Lol, tehát nyíltan együtt vagytok a "titkos" viszonyban, ahol csomó ismerős már rég tudja, hogy kféltek, de te ezen vagy kiakadva, hogy apuci megtudta?
16/16 anonim válasza:
Jöjjetek össze, vállaljátok fel a kapcsolatot. Ne legyen többé titok. Sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!