Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennek mi lesz így a vége?...

Ennek mi lesz így a vége? Hogy hogy kitálalt az apukájának?

Figyelt kérdés
4 hónapja van egy titkos viszonyom. Igen, tudom, hogy nagyon gáz, de az utóbbi időben úgy érzem beleszerettem és képes lennék borítani itthon mindent.(ő erről nem tud..) Én csak egy szexpartner voltam neki, de sokat találkoztunk szex nélkül is.Rolunk egy ember tud igazából, a legjobb barátnőm, de ő a kezdetektől tud róla és a szeretőm is tudja, hogy én ezzel a lánnyal mindent megbeszélek.Igazaból nagyon rezgett alattunk a léc, mert nagyon sok helyen, ismerősök látták bennünket együtt. Megbeszéltük, hogy az egész titokba marad, ő is családos és idősebb nálam 13 évvel. Tegnap kicsit többet ivott, meg többet beszéltünk, mondta engem akar a családi asztalnál... En azt hittem csak az ital hatása erre ma bejelentette az apukájának, hogy én vagyok neki.... Egyenlőre részleteket nem tudok, csak hogy viszonylag jól fogadta. Az apukája meg kíváncsian kérdezgeti, hogy mi van stb. Kezdem úgy érezni, hogy ebbe én itt nagyon bele fogok gabalyodni..
2021. aug. 1. 15:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Uram atyám, hagyd és kész.
2021. aug. 1. 15:25
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Le kell ülni megbeszélni. Te mit akarsz, ő mit akar.

A régi kapcsolatának vsz. már lőttek, tőled függetlenül.

2021. aug. 1. 15:28
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Ebből nem fogsz jól kijönni, az biztos.
2021. aug. 1. 15:28
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Nem tud róla senki, csak sokan látták. Jól van.
2021. aug. 1. 16:28
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem még lehet jó vege amúgy, lehet ottjagyja a családját érted
2021. aug. 1. 16:35
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Jól érzed. Most jön a feketeleves.
2021. aug. 1. 16:35
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
Hát ha van gyerek, max. számotokra lehet jó vége, a gyerek mindenképpen szív. A nő annyira nem számít hiszen biztos miatta ment félre szegény ártatlan pasi. De rá se ránts Veled majd jobb lesz.
2021. aug. 1. 16:40
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

"ő is családos"

Te el akarod miatta hagyni a férjedet?

2021. aug. 1. 20:10
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem csaj a kérdező
2021. aug. 1. 21:10
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Remélem ezt nagyon-nagyon megszívod. Ritka undorító, amit csinálsz a férjeddel, családoddal.
2021. aug. 1. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!