Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Nagyon megalázó helyzetbe kerültem miatta...😞

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem hívnak vissza egy állásinterjúra sem, pár napja találtam egy olyan jellegű munkakört, amire gyermekkorom óta vágytam és emiatt, plusz a végső elkeseredéstől vezérelve nagyon alacsony nettó bérigényt írtam meg a levelemben, abban reménykedve, hogy végre behívnak és talán munkát kapok...itt pont egy hónapra kerestek embert...én is csak addig érnék rá az egyetem miatt...szóval minden stimmelt.

Ma kaptam egy telefont, hogy szeretnének egy beszélgetésre beinvitálni...nagyon megörültem!

Az anyám napi szinten ezzep piszkált, plusz jött a lelki nyomás, mert magánorvosra kellene neki a pénz...szóval ez is egy erős motiváció volt abban, hogy lejjebb adjam az igényeimet...

Elmeséltem neki a nagy hírt...megkérdezte, mennyi lenne a fizetés..elmondtam neki az általam megjelölt bérigényt és rögtön megalázott, hogy akkor ezért hívtak vissza, mert azt hiszik, hülye vagyok...meg az a gúnyos, vehemens tekintete, ahogy nézett rám...undorító...arra jó vagyok, hogy a lábtörlője legyek, de amikor nekem lenne szükségem biztatásta, valami lelki dologra..rögtön bántani kezd...nagyon megalázó volt...annyira szerettem volna gondozó lenni az egyik vadasparkban, hogy 800/óra alá adtam a bérigényem...gondolván, úgyis csak 1 hónapra keresnek embert és végre azt csinálhatnám amit szeretek...

De ezzel a gúnnyal meg megalázással nem tudom, hogy elmenjek-e holnap az interjúra...annyira kìnos ez az egész...nem kellett volna beavatnom...szerintetek mit tegyek? Tényleg azért hívtak vissza, mert valaki nyomoréknak néznek? 😥

2021. júl. 26. 15:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
92%

Amiatt hivtak mert 1 honapra akarsz dolgozni ok meg annyira is keresnek... ennyi :D

Kotelezo bertabla van, annyit fognak adni ami kotelezo nekik se tobbet se kevesebbet akarmennyit is kersz!

2021. júl. 26. 16:39
 32/63 anonim ***** válasza:
2%
A kérdező gyerek még.......
2021. júl. 26. 16:42
 33/63 anonim ***** válasza:
97%

"A kérdező gyerek még.......

ma 16:42"

De bezzeg ha 18 évesekről van szó akkor meg már felnőtt... Lehet csomagolni ha otthon nem tetszik valami, lehet munkát keresni stb...

Persze gondolkodásban gyerek, mert ilyenen nem akadunk fent alapból.

Tapasztalatlan ennyi.

Majd belejön

2021. júl. 26. 16:44
 34/63 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, majd írd meg, mi volt! :)

Semmi szégyen nincs benne, hogy még tapasztalatlan vagy. Jó, hogy jelentkeztél, mire majd "igazi" munkahelyet keresel, már rutinosabb leszel benne. Senki se születik élettapasztalattal. A többiek pedig írtak egy csomó jó dolgot, hogy mit lehet mondani, ha a bérezésre kerül a sor. Sok sikert, és érezd jól magad!

(Anyád h.lye, ne foglalkozz vele. Szegénykém, nem csodálom, hogy ilyen bizonytalan vagy, ha így nőttél fel.)

2021. júl. 26. 17:25
 35/63 anonim ***** válasza:
97%

Mindenképpen menj el. Ennél többet fogsz kapni, mert kevesebbet kértél, mint a minimálbér :)

Nyugodtan mondd meg, hogy annyira tetszik az állás, és álmaid munkája, hogy nem a pénz motivál. Értékelni fogják. )Azért remélem nem üzletkötőnek mész :))

2021. júl. 26. 17:25
 36/63 anonim ***** válasza:
97%
Menj csak el! Nem biztos hogy ennyit kapsz, sztem többet! De ugyis elmondják. Majd ird meg hogy mi volt:)
2021. júl. 26. 17:26
 37/63 anonim ***** válasza:
98%
Annyira rossz olvasni hogy idiótázod magad. Se idióta se hülye nem vagy. Egyszerűen egy fiatal vagy akinek nincs még ebben tapasztalata. Ne haragudj de anyud az idióta még akkor is ha igaza van, nem kellene így leépíteni téged. Tartsd többre magad és legyen önbizalmad.
2021. júl. 26. 17:48
 38/63 anonim ***** válasza:
97%
Legközelebb, ha bérigényt meg kell jelölni, és te nagyon szeretnéd a munkát, akkor ne összeget írj, hanem azt, hogy megelégszel kezdetben a minimálbérrel. Egyébként legyél ügyes és bátor, mindenképpen menj el az interjúra!
2021. júl. 26. 18:20
 39/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a kedves, bíztató szavakat! Sokat jelentettek még így ismeretlenül is, virtuális térben...

Elfelejtettem megírni, hogy nem telefont kaptam, hanem e-mailben jelezték az állásinterjút, amire választ vártak...az utolsó üzenetemben megírtam a bér dolog korrigálását udvarias módon...azóta sem jött válasz...szóval, valószínüleg ebből nem lesz semmi...így vaktában nem megyek oda holnap..

Még egyszer köszönöm!❤

Remélem, legközelebb összejön 😕

2021. júl. 26. 18:26
 40/63 anonim ***** válasza:
98%
Ugyan miért ne mennél oda holnap? Minimum hívd fel őket, de ha nem jelent költséget az utazás és van időd, akkor simán elmehetnél. Max a végén nem téged választanak, de legalább interjúzol egyet és következőre több tapasztalattal vágsz neki egy állásra jelentkezésnek.
2021. júl. 26. 18:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!