Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális volt anya részéről,...

Normális volt anya részéről, a mondata, a hozzáállása, miután bejelentette a testvérem, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Egy ideje látszott rajta, hogy szorong valamin a tesóm (17 f), erre tegnap vacsi készítésnél kibukott belőle a dolog, mindkettőnk előtt mondva. Nem azt mondom, hogy azt vártam, kívántam vagy hasonló, hogy anya átkozza, kitagadja, stb, de ez eléggé ledöbbentett. Anya először meglepődött arcot vágott, aztán elmosolyodott, aztán azt mondta, hogy: "Rendben. És, van valaki a láthatáron?" De ezt tök lelkesen! Tesóm is csak nézett, mint egy hal, aztán végül kinyögte, hogy nem, nincs. Őszintén amíg nem előttem eszik egymást fiúval vagy lánnyal, nem érdekel a szerelmi élete. Azt tudtam, hogy anyánknak nincs gondja a homoszexualitással, de legmerészebb elképzelésemben se jutott volna eszembe, hogy van olyan szülő, aki ennyire lazán reagálja le ezt (pláne az enyém, pedig kiskorom óta tudom, hogy anyám jóféle "nem százas"). Mintha természetes, mindennapos volna.

2021. júl. 24. 19:52
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám is kb így reagált.
2021. júl. 25. 15:47
 42/43 anonim válasza:
96%
Szerintem sejtette, hogy meleg, egy anya általában megérzi az ilyesmit. Ez teljesen normális reakció, minden szülőnek így kéne reagálnia.
2021. júl. 26. 00:32
 43/43 anonim ***** válasza:
95%

Mi a kérdés? Nem történt semmi se. Azt nem értem, miért lepődött meg. Bátyádnak volt már barátnője, vagy mi volt ezen meglepődni való?

Minden normálisan, átlagosan zajlott.

2021. aug. 4. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!