Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális volt anya részéről,...

Normális volt anya részéről, a mondata, a hozzáállása, miután bejelentette a testvérem, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Egy ideje látszott rajta, hogy szorong valamin a tesóm (17 f), erre tegnap vacsi készítésnél kibukott belőle a dolog, mindkettőnk előtt mondva. Nem azt mondom, hogy azt vártam, kívántam vagy hasonló, hogy anya átkozza, kitagadja, stb, de ez eléggé ledöbbentett. Anya először meglepődött arcot vágott, aztán elmosolyodott, aztán azt mondta, hogy: "Rendben. És, van valaki a láthatáron?" De ezt tök lelkesen! Tesóm is csak nézett, mint egy hal, aztán végül kinyögte, hogy nem, nincs. Őszintén amíg nem előttem eszik egymást fiúval vagy lánnyal, nem érdekel a szerelmi élete. Azt tudtam, hogy anyánknak nincs gondja a homoszexualitással, de legmerészebb elképzelésemben se jutott volna eszembe, hogy van olyan szülő, aki ennyire lazán reagálja le ezt (pláne az enyém, pedig kiskorom óta tudom, hogy anyám jóféle "nem százas"). Mintha természetes, mindennapos volna.

2021. júl. 24. 19:52
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
93%
Ahelyett hogy megkérdőjelezed a normalitását, légy büszke az édesanyádra és tedd össze a két kezed hogy ilyen normális anya jutott nektek, aki nem feltételekhez kötve szereti a gyerekeit, hanem feltétel nélkül, ahogy minden szülőnek kéne.
2021. júl. 24. 21:06
 22/43 anonim ***** válasza:
95%
Anyud jó fej! :DD
2021. júl. 24. 21:14
 23/43 anonim ***** válasza:
92%
Ezt hívják feltétel nélküli szeretetnek. Szerintem egy anya akkor szereti igazán a gyerekét, ha hagyja kibontakozni, és hagyja, hogy 100% önmaga legyen. Tudod mennyire örülnék annak, ha én el tudnám mondani a saját anyámnak, hogy biszexuális vagyok? Ha nemhogy nem ítélne el, de örülne is annak, hogy büszkén felvállaltam és egy rossz szót nem mondana. Mázlija van a tesódnak, és még neked is, hogy édesanyátok normális.
2021. júl. 24. 21:40
 24/43 anonim ***** válasza:
96%
Látta a szorongást, és szerintem az okát is nagyon jól sejtette. Az, hogy jól reagált, normális. De szerintem már ő is kezdett félni, hogy ha véletlenül nem reagál ELÉG jól, a fia teljesen kikészül, és véleményem szerint azzal, hogy rögtön az esetleges kiszemeltekről érdeklődött, már egy kicsit túlkompenzált. De azért kedves.
2021. júl. 24. 21:48
 25/43 A kérdező kommentje:
24-es hsz: Igazság szerint pont anyámra vall, hogy egyből rákérdezett. 😅 Sosem erőlteti a dolgokat, főleg az ilyesmit, de magunk között simán rákérdez szinte bármire. Neki nem jött össze az élet szerelem terén (se az apánknak, anyai nagyszülőknek, apai ágon se volt fényes a helyzet, és a dédik sem rózsaszín ködben élték le az életüket). Túlzással azt is írhatnám, hogy kecskét áldozna azért, hogy legalább egyikünknek sikerüljön ezt a "családi átkot" megtörni.
2021. júl. 24. 22:00
 26/43 anonim ***** válasza:
96%

Annyi nehézség várja az életben a testvéredet, legalább otthon normálisan és őszintén élhet. Szerintem az lenne a normális, ha minden szülő úgy reagálna, ahogy anyukátok tette.

Kérdező te mit szóltál hozzá?

2021. júl. 24. 22:10
 27/43 anonim ***** válasza:
89%

10.

Neharagudj, de mitől egyértelmű neked, hogy a fiad meleg lesz? 2 fiam van és elképzelni nem tudom, milyen jelek lehetnek ebben a korban.

2021. júl. 24. 22:10
 28/43 A kérdező kommentje:
26-os hsz: Nem igazán érdekelt. Nem sejtettem, hogy meleg, de gyorsan tovaszállt a meglepődésem. Csak idézni tudom a kérdés kiegészítését, "Őszintén amíg nem előttem eszik egymást fiúval vagy lánnyal, nem érdekel a szerelmi élete." Nem undorom tőle, nem utáltam meg emiatt meg semmi... csak nem érdekel.
2021. júl. 24. 22:15
 29/43 anonim ***** válasza:
98%
Ez a legkorrektebb módja az elfogadásnak szerintem
2021. júl. 24. 22:46
 30/43 anonim ***** válasza:
97%
Normális
2021. júl. 24. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!